motor behem jizdy zacuka a potom zhasne
-
Re: motor behem jizdy zacuka a potom zhasne
no celej rozdelovac ne jen krabicku s kablama a palec ale nic dalsiho.a jak se k tomu snimaci dostanu?teda pokud tam je?
Minule jsi psal, že jsi měnil komplet rozdělovač. To víš, že tam ten snímač je
Ten snímač má na obrázku číslo 13A
Pokud rozdělovač rozebereš a nebudeš mít náhradní snímač, tak to budeš stejně zbytečně rozebírat, nehledě na to, že se ti nemusí povést rozdělovač zpětně smontovat. Pokud bys rozdělovač úplně vyjmul z bloku motoru, není problém, aby ses minul o jeden zub a už nenastartuješ.
Platí tedy co jsem psal minule.

Ten snímač má na obrázku číslo 13A
Pokud rozdělovač rozebereš a nebudeš mít náhradní snímač, tak to budeš stejně zbytečně rozebírat, nehledě na to, že se ti nemusí povést rozdělovač zpětně smontovat. Pokud bys rozdělovač úplně vyjmul z bloku motoru, není problém, aby ses minul o jeden zub a už nenastartuješ.
Platí tedy co jsem psal minule.
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (20.38 KiB) Zobrazeno 4235 x
-
aha a kolik tak stoji a kde se da sehnat?nemuze ten muj problem bejt i lambda sondou?
-
a diagnostika by to ukazala ze je spatny snimac otacek v rozdelovaci?
Odpověděl sis sám už před pár dny - diagnostika už snímač načetla.juthnerjan píše:zpatky k te me zavade ted jsem to napojil na diagnostiku a ukazuje to cidlo otacek,spatny signal?co to znamena?kolik to tak stoji?dekuji
Lambda nezpůsobuje cukání a zhasínání.
-
ahojte tak lambdu jsem vymenil a vag ji stale hlasi spatny signal.
ted me tak napadlo ze nez nastartuji tak me na palubnim pc me blika in 02 nevi dekdo co to znamena?
mam Vag-com Max 2000 je to ok ja doufam ze to ukazuje vadu spravne.pise to lambda sonda spatny signal.
poradte uz nevim co stim dekuji
ted me tak napadlo ze nez nastartuji tak me na palubnim pc me blika in 02 nevi dekdo co to znamena?
mam Vag-com Max 2000 je to ok ja doufam ze to ukazuje vadu spravne.pise to lambda sonda spatny signal.
poradte uz nevim co stim dekuji
-
jeste dotazecek sehnal jsem si zanovnisktici klapku.jak je tezka vymena?pres co ji nastavim a jak hlavne
dikec
dikec
- mangos2009
Nazdárek.Před časem jsem měl taky takový problém .Došel jsem nato sám.V servisu taky nevěděli co stím.Koukni za klapku pod sáním je tam ze zadu hadička:Určitě ji máš prasklou nebo ti netěsní!!Zkus jí vyměnit a uvidíš???Snad to bude ono!!!