Marku, ten predlistopadovy trojuhelnicek uz ma ten plast stejne sterely, nekdy pred vanocema jsem ho mel v ruce a vyhazoval, nebot byl popraskany cely.
Jinak dnes jsem mel moznost najezdit pres 1000km - OV-Pha-Lib-Pha-OV (pul na pul ridic/spolujezdec) s novou sluzebni Ibizou ST v edici COPA, ale az tak me nenadchlo to auto, jak se mi moc predtim libilo

Ve meste problem s vyhledem pres Ackovy sloupek, sedacky nepohodlne, hlavove operky bez moznosti nahnuti, volat mi nepadl do ruky - v miste, kdyz drzim volant levou a loket opren o okno, tak uzky a citil jsem to na prstech. A strasne to auto plave pri bocnim vetru

Jinak dizajnove se povedl uplne, bily podsvit budiku super, vzhled radia pekny, ovladani radia pod volantem paradni

, tempomat i s touto motorizaci (1.2 70k/51kW) slapal bez problemu. Chovani motoru nezminuji, dalnicni stihacka to nebude

, ale zustane jako auto po Praze vicemene. A velikost kufru i s odkladackou pod platem se mi libila.
Kluci, kdo mate tyto Iby, taky vam nesedi co zminuji? Jako ferove, kdybych si to auto koupil, tak nepindam a zvyknu si. Ale kdyz je to sluzebka...