plavat? doufam, ze na krytak
TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
vpravo ruzku nahore info... jinak -20,2°C, superni...

- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
tak na nekrytem by šel asi bruslit 
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Hmm, tak buď jste šli Vojto nahoru víc jak 24hodin, nebo sobota padla
I když už není taková viditelnost a tak jasno jako o den dříve, tak i tak pořád super
Nějaké následky z mrazu?
I když už není taková viditelnost a tak jasno jako o den dříve, tak i tak pořád super
Nějaké následky z mrazu?
hehe
sobota padla. Sparring partneri mohli az dnes. Vyslap byl za 1hodku a 45min.
Presne tak, viditelnost nebyla takova jako predchozi dny, ale i tak uzasny zazitek
Bez nasledku, jediny problem mel fotak v mobilu, rozmrzl az hodku po tom co jsem byl doma, neotevrel cocku. Jinak bez jakychkoliv ztrat a to jsme rikal Ondrovi, ze kdyby se mu neco stalo, tak 25% ztraty jsou povolene, at se neboji
Presne tak, viditelnost nebyla takova jako predchozi dny, ale i tak uzasny zazitek
Bez nasledku, jediny problem mel fotak v mobilu, rozmrzl az hodku po tom co jsem byl doma, neotevrel cocku. Jinak bez jakychkoliv ztrat a to jsme rikal Ondrovi, ze kdyby se mu neco stalo, tak 25% ztraty jsou povolene, at se neboji
hoši tam se zastavil čas, kurna bazen jak ho postavili se vším všudy, ale čisto, udržovaný ale i tak 80's jak vyšitý
Tak ještě týden a pak se dozvím jestli pojedeme do Ženevy na autosalon autem nebo zájezdem 
tak ti to napíšu i tady , chce to sebou pořádnou pamětovku 
a ne jen jednu baterku, ne? 
Já myslel, že jste tam byli na kole
Jinak taky mě napadlo tam zajít. Příští týden snad výjde čas na běžky. V Lískovci otevřeli půjčovnu, tak to chceme prubnout.
Ve zdraví se dožít smrti
To by jsme fakt byli blazni, to ne, asi 
Tak pak poreferuj, jak To to slo
Tak pak poreferuj, jak To to slo
Andycat píše:tak ti to napíšu i tady , chce to sebou pořádnou pamětovku
Tak při nejhorším to jistí mobilvojtishek píše:a ne jen jednu baterku, ne?
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Tak co pánové ? Stále startujete ?
Já už 4 den stojím s ucpaným filtrem v podzemních garážích ...Tak dnes koupen nový pal. filtr, startovací spray a baterka přesunuta na nabíječku . Tak jsem zvědav jestli to natočím když je v podzemkách -3 ...
Ps: Máte nějaký tip jak předejít dalšímu zamrznutí ? Krom aditiv do nafty /benzínu ...A ještě technický , dá se někde poblíže sehnat arktická nafta ?
Ps: Máte nějaký tip jak předejít dalšímu zamrznutí ? Krom aditiv do nafty /benzínu ...A ještě technický , dá se někde poblíže sehnat arktická nafta ?
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Já stále a pořád startuji i když někdy blbě ale startuji 
Starým dieslovým mašinám nevadilo ani míchaní 1:1 nafty s benzínem, pro tyto motory je vražda i pár procent benzínu v naftě. Úplně stačí dvojitá dávka VIFu do normální nafty z čerpačky co není na černé listině a nemusíš se bát. Aditivum se ale dává před tankováním, aby se v tom chladu rozmíchalo (palivo z podzemních tanků má plusovou teplotu). Když aditivum naliješ do nádrže, kde je nafta hustá jak mazut, tak jako bys ho tam nenalil - nenáváže se na palivo.
Jinak arktickou naftu koupíš např. u OMV pod názvem MAXXMotion Diesel (do -35°C), stejně jako má dosti nízký bod tuhnutí Verva od Benziny. Ideální je taktéž natankovat v polsku na BP naftu Ultimate Diesel. Pokud máš např. v nádrži půlku paliva, vem si tu novou naftu do kanystru, zahřej ji u topení co to půjde (ne nad 50°C
) a takto zahřátou ji vlej do nádrže. Nový filtr si zalej novým palivem před montáží (přívodní trubičkou, ne přes otvor pro regulační ventil) a startni pomocí startovacího spreje. Jak to pojede samo, tak se projeď, ať si protáhneš palivovou soustavu novým palivem s větší tepelnou odolností.
Pozitivem je, že tyto mrazy za týden končí
Jinak arktickou naftu koupíš např. u OMV pod názvem MAXXMotion Diesel (do -35°C), stejně jako má dosti nízký bod tuhnutí Verva od Benziny. Ideální je taktéž natankovat v polsku na BP naftu Ultimate Diesel. Pokud máš např. v nádrži půlku paliva, vem si tu novou naftu do kanystru, zahřej ji u topení co to půjde (ne nad 50°C
Pozitivem je, že tyto mrazy za týden končí
těžko říct jestli končí http://www.novinky.cz/domaci/258287-dne ... ekord.html ale tomuhle taky nemůžemem věřit
No tu je psáno jen o tomto týdnu, ale to je jedno
Jednou ta zima skončí
Jen při tom globálním oteplování to vypadá na to, že popáleniny nebudem mít od slunce, ale od mrazu
Jednou ta zima skončí
Jen při tom globálním oteplování to vypadá na to, že popáleniny nebudem mít od slunce, ale od mrazu
jj však to Vašek pořád tvrdí, že to globální oteplování je jenom byznys 
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
kurna to budou nervy, musím ráno v 6 odjet do Olmika
doted jsem byl po páteční pokusu klidný
doted jsem byl po páteční pokusu klidný
jo jo stále startujeme
, zatím v po ho , ale má se nás ta zimka prý držet až do okolo toho 20týho ú.