TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
kurňa, diszo asi trhnu rekord u koukání na TV
Djokovič versus Nadal = neskutečný tenis

Djokovič versus Nadal = neskutečný tenis

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
http://www.novinky.cz/domaci/257533-pri ... tupnu.html tak to už asi nenastartuju auto 

to asi nikdo
možná PoMa, ten ho má relativně nové
a Vlada 

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

verim ze ma 10 let stara baterka z vyroby chytne napoprve 

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
no po dnešku už vím žhe bych si tu baterku měl dobít nák mi to nechtělo chytnout v těch - 9 co u nás bylo mve 13.00 a dolít naftu zimní 

Taky mam jeste baterii z vyroby (tj. devaty rok) a zatim problemy nejsou, uvidime pres tyden, ale nebojim se 

já mám taktéž baterii nejspíš ještě z výroby.. a taktéž se nebojím (že nastartuju
)

)

- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Mchal proč tady tvrdíš že se nebojíš že nenastartuješ a na facebooku píšeš už kdo tě půjde ráno roztáhnout
Jinač já jsem na podzim měnil baterku, takže starty no problemo

Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]

)

on se treba neboji jen tady 

presne tak
musim mit zalohu
ikdyz jet i jasne ze budu volat tobe jak bude problem

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
To abych si vzal teplé spodní prádlo jestli to bude tak jak jsme předloni startovali moji vectru 

Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Krásné mrazivé ráno...Muj Leošek v dubnu slaví 10let i z baterií a snad to překousne a vydrží. Jo kwalitní gelovky.
Sid
1.4 16v Banzííííín co nemrzne...
Sid
1.4 16v Banzííííín co nemrzne...
Jestli máš Side původní baterku, tak ta rozhodně gelovka není. A 10 let je už taková krajní životnost těchto baterií, jenž se dávaly do prvovýroby (je to neoznačená Varta, jenž se dodávala v těchto letech většině VW koncernu).
Pátek ukáže kdo je jak připravený na mrazy
A u dieslů to není jen o baterce, ale i o natankovaném palivu (běžná zimní nafta třídy F je jen do -20°C, Verva diesel do -26°C a OMV MAXXmotion do -35°C. Arktická je do -32°C), stupni zanesení naftového filtru a o žhavičkách.
V tom mají benzíny výhodu - jezdí i při -40°C
A ani nová baterka nemusí zafungovat, pokud před mrazy nebyla řádně nabitá. Plně nabitá baterie má při -20°C k dispozici jen cca 30% své kapacity. Při této teplotě se baterie už ani nedá nabít (proto je většinou u motoru, kde se po chvilce provozu teplota zvedne). Vybitá baterie naopak zamrzne a (po předchozím nafouknutí) praskne. Elektrolyt pak následně udělá své v okolí baterky.
Takže kdo jezdí nyní krátké trasy, přitom má zapnuto mnoho spotřebičů (výhřev oken, zrcátek, sedaček, ventilátor topení naplno, krom hlavních světel i přídavná, audioaparatura apod.), může čekat nemilé překvapení.
Pátek ukáže kdo je jak připravený na mrazy

A u dieslů to není jen o baterce, ale i o natankovaném palivu (běžná zimní nafta třídy F je jen do -20°C, Verva diesel do -26°C a OMV MAXXmotion do -35°C. Arktická je do -32°C), stupni zanesení naftového filtru a o žhavičkách.
V tom mají benzíny výhodu - jezdí i při -40°C

A ani nová baterka nemusí zafungovat, pokud před mrazy nebyla řádně nabitá. Plně nabitá baterie má při -20°C k dispozici jen cca 30% své kapacity. Při této teplotě se baterie už ani nedá nabít (proto je většinou u motoru, kde se po chvilce provozu teplota zvedne). Vybitá baterie naopak zamrzne a (po předchozím nafouknutí) praskne. Elektrolyt pak následně udělá své v okolí baterky.
Takže kdo jezdí nyní krátké trasy, přitom má zapnuto mnoho spotřebičů (výhřev oken, zrcátek, sedaček, ventilátor topení naplno, krom hlavních světel i přídavná, audioaparatura apod.), může čekat nemilé překvapení.
Marku děkuju, tímto očekávám nemilé překvapení.... 

)

Tak jakpak vám to chytá po prvních dnech ranní jinovatky?
Na to, že mi auto už dva týdny stálo venku na mraze bez ježdění, tak dneska chytlo při -17 na první šup bez prodlevy a známek poklesu energie. Jen sundat tu vrstvu ledu na sklech byl pomalu nadlidský výkon
plastová škrabka přišla o zoubky na námrazu a tak budu muset pořídit novou.
Nemá někdo tu poctivou plastovou škrabku ve tvaru trojůhelníku z dob předlistopadových? Odkoupím

Na to, že mi auto už dva týdny stálo venku na mraze bez ježdění, tak dneska chytlo při -17 na první šup bez prodlevy a známek poklesu energie. Jen sundat tu vrstvu ledu na sklech byl pomalu nadlidský výkon

Nemá někdo tu poctivou plastovou škrabku ve tvaru trojůhelníku z dob předlistopadových? Odkoupím
musíme vydržet 

jj poctivý trojúhelník seženež snad někde v muzeu, já sháněl před zimou neúspěšně 
Nakonec jsem koupil nějaký lichoběžník a celkem OK jen se [censored] drží
Dnešní ranní start při -15° v 3:33 proběhl úspěšně, ale teplota se po ujetí cca 13km nevyšplhala ani přes 70°C
no horší je na tom LadyCar VW, baterka kaput, termostat (
) kaput, ženuška bude kaput 

Nakonec jsem koupil nějaký lichoběžník a celkem OK jen se [censored] drží
Dnešní ranní start při -15° v 3:33 proběhl úspěšně, ale teplota se po ujetí cca 13km nevyšplhala ani přes 70°C

MEN car: Altea FR
ten lichoběžník (s gumou na nejdelší straně) mám taky - je moc měkký a neúčinný
jinak hezká spotřeba při těch mrazech
jinak hezká spotřeba při těch mrazech