o.n.y.x.ovo černé torpédo
Re: o.n.y.x.ovo černé torpédo
nevzpomeneš, napiš si to rovnou na lísteček a pak ho tam humlovi nech 

a díval jsem se že se pěkně rozrostli.. už to je jejich celý a mají příjem už zepředu a ne jak minule a taky to trochu vypadá 

jo snaží se, ale mám dojem že jsou stejnak v nájmu
tak autíčko už dříme v servisu od středečního odpoledne a na světla jsem zase zapomněl 

Tak dnes mi došla sms z RFauta že mám auto opravené a připravené na vyzvednutí.. 

Člověk nemůže chvilku nechat o samotě auto aniž by ho Jim nenašel
samozřejmě hned jak ho vyfotil, jsem ho přistihl při té nekalosti
jel jsi na tlumiče?

Tak dneska s kamošem píchnuto na vag a projeto.
Otázka pro chytré hlavičky, kde je u AFNka ventil tlaku G71, doufám že ne v řídící jednotce.
Log
http://clenove.eas-clan.cz/o.n.y.x./seat-ibiza.csv
Otázka pro chytré hlavičky, kde je u AFNka ventil tlaku G71, doufám že ne v řídící jednotce.
Log
http://clenove.eas-clan.cz/o.n.y.x./seat-ibiza.csv
Nee, je součástí čidla G72 (teplotní) na potrubí za turbínou - měří tlak a teplotu vzducha z turba do motoru.
A dle logu ti turbo netlačí co by mělo
A dle logu ti turbo netlačí co by mělo

a to znamená co, že netlačí co by mělo?
jj, přesně tak. Jinak pro představu - tady je schéma TDI (I když zrovna AGR, ale rozdíl je jen v regulaci turba)
- Přílohy
-
- Nepojmenovaný 1.jpg (88.81 KiB) Zobrazeno 7372 x
A co teda znamená, že málo tlačí turbo?
něco mezi turbem a motorem způsobuje nízký tlak plnicího tlaku vzduchu, tedy buď turbo, regulace, hadice, chladič vzduchu, EGR nebo může i to čidlo měřit špatně tlak. Pokud je vzduchová soustava těsná a čidlo je v pořádku, regulace tlaku turba funkční, tak zbyde jen turbo (pokud nebude totálně zarostlé sání - ucpaný filtr vzduchu). Jednoznačně ti to na dálku neřeknu. Syčí něco při záběru turba?
Nene nesyčí, ale viděl bych to na netěsnost někdě u chladiče. Jak jsem dříve psal tak, jednou dojdu k auto a pod autem louže jako prase..
Jak nejlíp sundat nálepku z pátých dveří? fénem a škarbkou a zbytky lepidla sundat technickým benzínem?
jakou nalepku myslis? Jako napis, ta 3D pismena? ty jsem podrezal tapetovym nozem a zbytek co zustal na dverich, tak jsem to sezmolkoval dolu, slo to moc dobre, na konec jsem to jen rozlestil
no už to mám taky dole.. A myslel jsem 3D ale k tomu i origo nápis GT TDi
A tady je výsledek

Samozřejmě po umytí
a ještě mě tam vadí ta podložka pod RZ
Ale jakmile budou tady Clubácký tak bude změna
BTW nechce někdo za poštu červenou reflexní nálepku www.seat-mania.cz ?

A tady je výsledek

Samozřejmě po umytí

BTW nechce někdo za poštu červenou reflexní nálepku www.seat-mania.cz ?

Lepku hoď do inzerce na "K"lub a prodáš za stejný peníz za jaký jsi koupil + poštovné. Já svou prodal po 2´od podání inzerce 

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
a za kolik jsem jí koupil? 
A jak se dají sundat viz obrázek :

Jde mi o to zašplíchat nápisy, ale nechci to dělat na autě. A mám strach do toho rýpat, znám se. Nevím jak to sundat tak zkouším a najednou prask a nějaká packa je ulomená.

A jak se dají sundat viz obrázek :

Jde mi o to zašplíchat nápisy, ale nechci to dělat na autě. A mám strach do toho rýpat, znám se. Nevím jak to sundat tak zkouším a najednou prask a nějaká packa je ulomená.