Ruční brzda
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ruční brzda
Mám problém z ruční brzdou po zimě ji musím tahat skoro až na doraz později jsem zistil že mi brzdí pouze 1 kolo. Koukal jsem pod popelnik na lanka, copak ty potvůrky dělají a ejhle lanko co brzdí pravé kolo je vysnuté ven a mechanizmus jej ani nepotáhne. Tak jsem za něj zkoušel tahat a nic (asi bych měl ještě pojíst). Zadní brzdy jsem komplet měníl loni. Ručka brala na 3 zuby. Tak by mně zajímalo jestli se lanko dá potáhnout z5 nebo bude lepší jej vyměnit??
Re: Ruční brzda
Prvotně si zkontroluj, jestli ti volně chodí táhla ruční brzdy přímo na brzdách vzadu. Pokud ne, je potřeba je rozhýbat/vyčistit (někdy se to neobejde bez kompletního rozebrání brzdy). Až bude toto hotovo, tak se dále zaměř na lanovody (porušenost bowdenu/rez, volný chod), jestli neuvidíš anomálii, tak jen promáznout, jinak vyměnit. S regulací táhel se bav, až budeš mít zajištěn přenos síly z ručky na kotouč.
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ty nikdy nezklameš 

- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zistil že mám v dupě lanko. Spona která drží lanko jej tlačila na zadní nápravu a ta předřela gumový obal. Nastala zima a .... 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
a jak se potom rychle otočit bez ručky anebo jak bez ručky projíždět zatáčky prdélkou napřed
nn ručka je v zimě třeba

nn ručka je v zimě třeba

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM