o.n.y.x.ovo černé torpédo
Re: o.n.y.x.ovo černé torpédo
Tak musím smutně oznámit, že kola braid se přesouvají z finanční důvodů na neurčito..
krize je svina, já letos taky zkrouhávám co jde...
woodoo panáček ? 

jasný
ještě scháním krucifix už pěkně dlouho

Tak se mi ta páska vymstila.. Buď jsem jí ztratil, nebo si jí někdo půjčil.. Mám to hlásit?
To je nemile, jakoby to Marek nerikal, ze?
Ano, ztratu RZ musis hlasit a nesmis bez ni jezdit

Ano, ztratu RZ musis hlasit a nesmis bez ni jezdit
Ajaj, to je nemilé. Navíc to oběhnutí dopravky kvůli novým značkám. Každopádně co nejdříve nahlásit kvůli možnému zneužití. Ale má to jedno pozitivum - budeš mít na nových proužek EU a tedy po EU nebudeš potřebovat tu nevzhlednou oválnou nálepku s nápisem CZ 

Tak je to jasný..upadla:D našel jsem jí u práce.. už je back a přišroubovaná 

nemá někdo foto 6k 98 s devil eyes? docela se mi na nich líbí že mají podporu naklápění světel.
Tak dneska umyto a následně foceno :

koukám že to dnes lákalo všecky 

Jak to hned prokouklo
Já auto umyl spíše jako "zbavení zimních nánosů" a čisté zůstalo celých 10 minut, než jsem vyjel na cestu. Nyní je lak pod okna opět pod silničním marasem, každopádně ale s mnohanásobně nižší koncentrací NaCl.

Já auto umyl spíše jako "zbavení zimních nánosů" a čisté zůstalo celých 10 minut, než jsem vyjel na cestu. Nyní je lak pod okna opět pod silničním marasem, každopádně ale s mnohanásobně nižší koncentrací NaCl.
Tak na příští čtvrtek a pátek objednán v RF auto na výměnu oleje a opravu vypoušťáku + nový čidlo teploty oleje + tlakovej ventil klimatizace 

Tedy i nová náplň klimy.
Copak? odešel závit na vaně do věčných lovišť? Stává se to.
Copak? odešel závit na vaně do věčných lovišť? Stává se to.
Ano Marku 

o.n.y.x. píše:Tak dnes,co jsem chtěl měnit olej s mým mechanikem, jsme zjistili že je strhnutej závit na výpušťáku...Příští týden jde vana dolů, novej závit a přetěsnit. Do té doby musí těsnit protáčející se šroub.. Vždycky se něco vysere když to nejmíň potřebuješ!! Fakt..
PoMa píše:To s tím vypoušťákem nepotěší, ale stává se to celkem často. Někteří nevymění těsnění pod šroubem a aby to následně neprosakovalo, tak šroub následně více dotáhnou, až nakonec povolí (přece jen není vana z oceli)
Ale oprava jde.
No jo, na konci ledna psal o.n.y.x že to vymění příští týden, tak jsem to bral jako další nový, opakovaný problém.
njn to je jako ja a serizeni svetel, zazracne si vzpomenu vzdycky az doma 

No to jsem si taky myslel že se to vyřeší rychleji, ale přítel mojí sestry je asi pěkná ... nebudu tady mluvit sprostě, prostě typ člověka co slibuje hory doly a skutek utek.. seru na něj. Tak mám přejeto 3000 na oleji, ale co už. A na ty světla
si rvu zbytek vlasů, to jsem mohl kua taky
ale to jim řeknu až tam budu nechávat auto, teda pokud na to nezapomenu 
Náplň tam je z minunlýho roku doplňována, jen nefungovala pořád klima, je urvanej konektor na tlakovým ventilu, nebo co to je.

Náplň tam je z minunlýho roku doplňována, jen nefungovala pořád klima, je urvanej konektor na tlakovým ventilu, nebo co to je.