ale to je jedno, třeba už doma dlouho nebude
TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
no na naší ibě třeba ne, tam smí jen 13ky a 14 ky
já mám v návodu třeba 13-14" a v techničáku mám zapsané 15"
) ale nic většího bych tam nedával...
Ale počkat, Ty máš Ibu, Jime? 
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
jak se to veme 
Lucka s ní jezdí a na mě je ten zbytek
Lucka s ní jezdí a na mě je ten zbytek
Dnešní cesta z Práglu luxus skoro žádný provoz cesty taky dobré v 16.30 vyjely ze stavby v Praze 8 kde byla nalezena hlava ženy nedávno
a doma sem byl v 19.15 
Čoveče já nemět televizu tak ani nevim že letos nějaký sníh existuje. U nás napadlo snad jenom jeden den nějak po silvestru a to hned zase roztálo.PoMa píše:Nestrašte s oblevou![]()
Až se oteplí, tak budem zase plavat. Tolik sněhu co je na horách nadělá asi hezkou paseku. Ještě že bydlím na kopci a voda není široko daleko![]()
Nepatřím mezi teplomily- ale mezi Laponce taky nee
Seat Leon™ rv95 77kw @ 94kw
no v Brně tak nějak podobně, letos je divná zima, napřed nic, pak ted ty holomrazy(btw nevíte co na to kuci zelení?)
Zelení? Ti jsou zašití doma v teple a přitápějí si EKObriketami po česku (PET láhev naplněná pilinami a vyjetým olejem).
Dobré, mrazivé ráno. U nás je 3cm sněhu a -22,5°C (přízemní -25,5°C). Po otevření okna jsem se cítil jak v uhelné kotelně - smog jak sfiňa.
Dostal jsem chuť na čerstvé ještě teplé pečivo přímo z pekárny (ven ale nemůžu
) 
Dobré, mrazivé ráno. U nás je 3cm sněhu a -22,5°C (přízemní -25,5°C). Po otevření okna jsem se cítil jak v uhelné kotelně - smog jak sfiňa.
Dostal jsem chuť na čerstvé ještě teplé pečivo přímo z pekárny (ven ale nemůžu
tak to přece jen Zuzku nemine cesta do pekárny 
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
tak hlasim dalsi navrat z Lyse hory..s dnesnim adrenalinovym sjezdem dolu
na bobech...boby na zapujcil Lexa..dole na parkovisti z nich moc nezbylo, nevim jakou vymluvu si vymyslim..budem se muset s Vojtou slozit na nove
dnes jsme byli pouze 2, pocasi jsme si snad lepsi objednat nemohli, nadherne slunicko, viditelnost jako kr*va, pocasi -14.1°C, dole na parkovisti na Ostravici -19°C..cesta tam 2hod (s mensima zastavkama), cesta zpet to byl fofr, urcite jeste ted ma Vojta oprenou budnu o zed, rukavicema by byl schopen zabijet, o totalne zamrzlych brylych ani nemluvim a ta cepice mu rozmrzne tak ve stredu
dolu to byl opravdu sileny sjezd..turisti nestihali odskakovat do zaveji...vylet to byl uzasny s jeste uzasnejsim pocasim...
tady z webky z Lyse a vice fotos prida Vojtishek
ja mam modre boby, vojta fialove...

tady z webky z Lyse a vice fotos prida Vojtishek
ja mam modre boby, vojta fialove...

Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) 
Seat Altea XL 2008 (nyní)
Tak to bych si taky dal ten sjezd z lysé na bobech Ale příští týden se pojedu podívat na lysou teda jestli nebudeme přes víkend v Praze
Jak uz Vladik shrnul. Vylet paradni, pocasi naprosto luxusni a sjezd na bobech? (Diky Alexi) Tak ten byl naprosto uzasny. Neskutecny adrenalin a ta rychlost. Po sjezdu jsem byl jak snezny muz
. Na brylich jsem mel nanos ledu, jako nenam ani po ranu na celnim skle, a jet s takovyma brylema za Vladou ve velkem snehovem dymu byl taky zazitek
Odskakujici turiste super
Mraz a rychlost mi dokonce udelali z Mattonky koupene na chate ledovou trist behem 20min
Nejvetsim problem byl, ja praskly boby v miste kde jsem sedel, tak me pri kazde mulde ta praskina kousala do zadku 

Mraz a rychlost mi dokonce udelali z Mattonky koupene na chate ledovou trist behem 20min
Ach jo, to se někdo má
Ale jak se říká... přej a bude ti přáno...
Super hoši
a ty fotky Vojto... však ty víš 
Ale jak se říká... přej a bude ti přáno...
Super hoši
By me nenapadlo, ze pujdu nekdy v zime na Lysou a ted s Vladikem tam litame jak trefene husy
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
jeste bych zapomel dodat nase vyhodnoceni teptestru za vyslap i sjezd
Vojta 3099Kcal
ja 3588Kcal
jj vypada ze nas to chytlo...a jak jsem ti v aute rikal, jsem klidne i pro dalsi dobrodruzstvi na pristi vikend..klidne i s vetsim poctem lidi..akorat musime vymyslet jakym zpusobem to sjedeme priste..

Vojta 3099Kcal
ja 3588Kcal
jj vypada ze nas to chytlo...a jak jsem ti v aute rikal, jsem klidne i pro dalsi dobrodruzstvi na pristi vikend..klidne i s vetsim poctem lidi..akorat musime vymyslet jakym zpusobem to sjedeme priste..
tak to se hlásím
Jenom teda doufám žhe nebudeme muset být v té Praze přes víkend ale mě se tam vůbec nechce 
toto sice Vojta nefotil, ale Vojta nastavil, nez predal ke stisku
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
a co ty Luku psal si ze tento vikend budou bezky, byl si ?? nebo to nechavas na zitra ??