TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
Zamrzlá nafta
Automobilům s dieselovými motory se ve velmi mrazivých podmínkách může ucpat přívod paliva kvůli usazeným uhlovodíkům obsažených v naftě. Stát se to může, a to i přesto, že v zimním období se nafta na základě státní normy prodává s filtrovatelností do mínus 20 stupňů Celsia. Pokud se to přesto stane, dolijte do nádrže speciální aditivum (k dostání na každé čerpací stanici). V nouzi pomůže jeden až dva litry obyčejného benzínu, kterým naftu v nádrži zředíte. Tento postup nicméně doporučujeme jen jako nouzový, jelikož by benzín mohl poškodit některé části vznětového motoru.
Automobilům s dieselovými motory se ve velmi mrazivých podmínkách může ucpat přívod paliva kvůli usazeným uhlovodíkům obsažených v naftě. Stát se to může, a to i přesto, že v zimním období se nafta na základě státní normy prodává s filtrovatelností do mínus 20 stupňů Celsia. Pokud se to přesto stane, dolijte do nádrže speciální aditivum (k dostání na každé čerpací stanici). V nouzi pomůže jeden až dva litry obyčejného benzínu, kterým naftu v nádrži zředíte. Tento postup nicméně doporučujeme jen jako nouzový, jelikož by benzín mohl poškodit některé části vznětového motoru.
no benzín asi určitě néééé, možná tak ještě do starého ropáka
já mám spíš obavu z ranního startu, přece jen 13km do a 13km z rachoty baterce moc nepřidá, takže pro zichr diszo z práce oklikou a 20kiláku navíc k těm třinásti

já mám spíš obavu z ranního startu, přece jen 13km do a 13km z rachoty baterce moc nepřidá, takže pro zichr diszo z práce oklikou a 20kiláku navíc k těm třinásti

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
zkratkou na okolo 

jáááj zítra po dlouhé době do Práglu pracovně nechce se mi po tom dnešním volnu v 5 odjíždím
Vem si průhlednou nádobku, dej do ní stejnou naftu jak máš v nádrži a nech ji ve stejné teplotě (mrazu) jako nádrž. Dej pak do ní aditivum a podívej se, co se stane - nesmíchá se. Při -20°C možná ani to aditivum nedostane ani z nádobky (proto nevozit v mrazech aditivum stále v kufru, ale vzít z domu jen na tankování)Andycat píše:Pokud se to přesto stane, dolijte do nádrže speciální aditivum
Proto se lije aditivum před tankováním, jelikož nafta z podzemních zásobníků má plusovou teplotu a bez problémů se smíchá. Aditivum teprve po promíchání s naftou dostane vlastnosti, jenž zamezuje tuhnutí.
Fisi a ja jsem se zrovna tomu zitra po dlouhe dobe vyhnul 
Jinak by jsme se asi potkali na tankodromu

Jinak by jsme se asi potkali na tankodromu
jj už se těším na ten tankodrom 

- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem nenastartoval
pravděpodobně zamrzla nafta někde v hadicích před filtrem..motor mi šlapal jen když jsme do něj valili startovací spray ...to byl rachot a dýmu jako kráva
celé podzemní parkoviště v hypru bylo jako po utoku speciální jednotky
Takže se bude čekat až do trošku plusových teplot jinač to nevidím..nebo nemá někdo poblíž orlove vyhřívanou garáž kde bych to na noc zapíchnul ? Určitě bych se odvděčil třeba lahvinkou domácí hruškovičky nebo jinač 

Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
tuk, tuk po stání od pátku, zase na poprvé a už jsem v pv, ale v tom mrazu píská větrák uááááááááááááá
taky mi piska vetrak, ale pouze v zatackach
ty mrazy jsou uz strasne, at uzje teplo a je v tom aute ticho 

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
dnešní cesta do Prahy katastrofa jely jsme 6.5 hodiny a pěkně to místy klouzalo a těch bouraček sama kolona No prostě děs 

Super obrázek

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
pěkný, pěkný
Tak nám venku opět padá sníh, ze kterho se již teď postupně stává černá břečka, nicméně to klouže vydatně
Ať už je teplo 
Tak nám venku opět padá sníh, ze kterho se již teď postupně stává černá břečka, nicméně to klouže vydatně

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

ja jsem pro, 25 stupnu prosim
Jime, 25°C by byl ráj
to je dle mě ideální teplota
30 je na mě už moc 

)

Já nemám zatím se startováním problémy. Ale už se taky těším aspoň na 15-ky... 

Seat Leon™ rv95 77kw @ 94kw
já teda taky zatím startuju, jen se lehce obávám toho megamrazu, který má teď přijít...
...hlavně, ať už je nad nulou aspoň !!
...hlavně, ať už je nad nulou aspoň !!

)

Nestrašte s oblevou
Až se oteplí, tak budem zase plavat. Tolik sněhu co je na horách nadělá asi hezkou paseku. Ještě že bydlím na kopci a voda není široko daleko
Nepatřím mezi teplomily
- ale mezi Laponce taky nee 

Až se oteplí, tak budem zase plavat. Tolik sněhu co je na horách nadělá asi hezkou paseku. Ještě že bydlím na kopci a voda není široko daleko

Nepatřím mezi teplomily

o čem je tu řeč?
jeden o 15tkách, druhej o japonkách
chlapi na co myslíte
jeden o 15tkách, druhej o japonkách
chlapi na co myslíte

15tky jsou dle zákona ještě "v pohodě" 

)