seat leon 1.9 tdi 81kw

r.v. 1999-2005
Odpovědět
miramixin

seat leon 1.9 tdi 81kw

Příspěvek od miramixin »

zdravim chlapi nevite kde se da sehnat jak je nahore na viku motoru takova zahla hadicka myslim na odvetrani a je pripojena do trubky na sani z jedny strany je pripevnena na svorku a z druhy u sani na nacvaknuti jestli se da nekde sehnat diky za napsani . druha prozba jak je ten plastovy dekl na motoru je na nem napsany tdi tak potrebuju sehnat jak je z druhy strany takovy to odhlucneni mam to takyvy rozpadli diky za napsani

PoMa
Administrátor

Re: seat leon 1.9 tdi 81kw

Příspěvek od PoMa »

Ta hadice jde koupit buď nová za mooooooc peněz, nebo na vrakáči. Těchto motorů je poměrně dost, mohl bys mít štěstí.
Tu výplň koupíš jedině i s krytem a když bude v celku a nenasátá olejem, tak to bude taky štěstí. Zdroj opět vrakáč.

(Do polska tě posílat nebudu)

miramixin

Příspěvek od miramixin »

prosim vas jak je nahore ten kryt motoru tak z druhe strany je filc k cemu slouzi? k odhlucneni nebo necemu jinemu diky za odepsani

DAVEMO

Příspěvek od DAVEMO »

jezdi bez krytu taky ho tam nemám podle mě zbytečnost ;) jo jenom pod motor je dobrý a hlavně v zimě (y)
Seat toledo 1.9tdi 66kw rotačka rv.2004 ALH

Granad.de.bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Granad.de.bill »

Já ho mám uprostřed prodřený takže ho asi taky budu sundávat. Ale určitě jen tak z hecu tam nebude :idea:
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

DAVEMO píše:jezdi bez krytu taky ho tam nemám podle mě zbytečnost ;) jo jenom pod motor je dobrý a hlavně v zimě (y)
Záleží taky jakej kryt pod motor myslíš? Jestli plastovej tak je dle meho na nic a pokud plechovej tak ten je určitě lepší než plastovej.... aspoň ochrání vanu od proražení...
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Píše o horním krytu, čili na motoru - tam má dvě funkce - kryt = vzhled a vystýlka krytu = tlumení hluku.

U spodního krytu - raději Hanny prorazit plastový kryt a vanu, než si s plechovým krytem při stejném nárazu šíbnout kastli ;)

To: miramixin
Používej prosímtě názvy témat, jenž vystihují co je obsahem tématu. Jaké máš auto si nastav v uživatelském panelu/možnosti/profil.

Odpovědět