seat leon 1.9 tdi 81kw
seat leon 1.9 tdi 81kw
zdravim chlapi nevite kde se da sehnat jak je nahore na viku motoru takova zahla hadicka myslim na odvetrani a je pripojena do trubky na sani z jedny strany je pripevnena na svorku a z druhy u sani na nacvaknuti jestli se da nekde sehnat diky za napsani . druha prozba jak je ten plastovy dekl na motoru je na nem napsany tdi tak potrebuju sehnat jak je z druhy strany takovy to odhlucneni mam to takyvy rozpadli diky za napsani
Re: seat leon 1.9 tdi 81kw
Ta hadice jde koupit buď nová za mooooooc peněz, nebo na vrakáči. Těchto motorů je poměrně dost, mohl bys mít štěstí.
Tu výplň koupíš jedině i s krytem a když bude v celku a nenasátá olejem, tak to bude taky štěstí. Zdroj opět vrakáč.
(Do polska tě posílat nebudu)
Tu výplň koupíš jedině i s krytem a když bude v celku a nenasátá olejem, tak to bude taky štěstí. Zdroj opět vrakáč.
(Do polska tě posílat nebudu)
prosim vas jak je nahore ten kryt motoru tak z druhe strany je filc k cemu slouzi? k odhlucneni nebo necemu jinemu diky za odepsani
jezdi bez krytu taky ho tam nemám podle mě zbytečnost
jo jenom pod motor je dobrý a hlavně v zimě 

Seat toledo 1.9tdi 66kw rotačka rv.2004 ALH
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Já ho mám uprostřed prodřený takže ho asi taky budu sundávat. Ale určitě jen tak z hecu tam nebude 

Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Záleží taky jakej kryt pod motor myslíš? Jestli plastovej tak je dle meho na nic a pokud plechovej tak ten je určitě lepší než plastovej.... aspoň ochrání vanu od proražení...DAVEMO píše:jezdi bez krytu taky ho tam nemám podle mě zbytečnostjo jenom pod motor je dobrý a hlavně v zimě
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Píše o horním krytu, čili na motoru - tam má dvě funkce - kryt = vzhled a vystýlka krytu = tlumení hluku.
U spodního krytu - raději Hanny prorazit plastový kryt a vanu, než si s plechovým krytem při stejném nárazu šíbnout kastli
To: miramixin
Používej prosímtě názvy témat, jenž vystihují co je obsahem tématu. Jaké máš auto si nastav v uživatelském panelu/možnosti/profil.
U spodního krytu - raději Hanny prorazit plastový kryt a vanu, než si s plechovým krytem při stejném nárazu šíbnout kastli

To: miramixin
Používej prosímtě názvy témat, jenž vystihují co je obsahem tématu. Jaké máš auto si nastav v uživatelském panelu/možnosti/profil.