Mám na to stejný uhel pohledu.
Tady u nás začali měřit na cestě kde NIKDÁ POLICAJT NEBYL a co 10 min tu staví auto a pokutujou za rychlost, bez značky bez ničeho odečítají rychlost z informační cedule o rychlosti
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
Dobrý nápad Jime , asi se budu opičit , neva , že ?
Auto by zasloužilo umýt,vysát,očistit palubovku,zkontrolovat náplně,tlak pneu,navonět,no paráda,už se těším,to bude fajn,jestli bude ještě teplo,tak to nemá chybu !!!
[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]
z toho pohledu tvé fotky přišroubuješ ten pásek na ten horní kontakt (je tam +B). na ten spodní kontakt (1) půjde drátek z rozdělovače(od přerušovače) plus kondenzátor a otáčkoměr. na ten volný konec na té kostce půjde +12V ze spínačky (někdy z kontaktu D alternátoru)
Lepší?
Malta?
Pokud byl lak dobře navoskovaný, tak to sundá wapka bez poškození.
Jestli nebyl dobře ošetřen lak (vysušený), tak ono místo přiměřeně nahřát a pak hoodně vody, většinou to sleze. V žádném případě se nepokoušet dlubat, stírat a podobně - písek dodře lak.
Pokud potom zůstane flíček, tak rozleštit.
Můj názor je, že PČR to jen sepíše a zase odjede. Nedošlo k hmotné škodě.
Zrovna sedi m na PCR a ceikam az to otec sepise bo nema ridicak tak mu delam johana
Problem je v tom ze oni se pokouseli to umit vodou s jarem a posledni zkusenosti s timto jsou v tom ze jak nam takhle myli okna (jak nam delali barak) tak byli tak dodrene ze firma zaplatila nove. Tedy chteli jsme se vyvarovat to muto poskozeni laku. Bude nasledovat navsteva u luka a reseni proble mu s oranzovymi teckamu. Pokud to nepujde bude se to muset resit pres firmu ktera skodu zpusobila.
nejlepsi na tom je ze na nas vyskakoval tamni zednik ze kdyz jsme videli ze tam pracuji ze jsme si meli preparkovat. Nacez mu bylpo receno ze ja v sobotu nevstavam v 7 hodin jako oni a ze nevidim nikde oznameni o tom ze. Bych nemel na tomto miste parkovat.
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka