TLACHÁRNA

Tlachání o všem možném...
Odpovědět
lapip
Kontaktovat uživatele:

Re: TLACHÁRNA

Příspěvek od lapip »

Vozidlo bude odborne umyto a vydaje uhradi firma rpovadejici stavbu.
Takze mame vyhrano :-D
a perlicka dne firma nema stavebni denik takze maji vic problemu nez cekali :-D
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka

Jim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim »

to neva ale bude mít dokument pro pojišťovnu, nejlépe aby tam bylo i vyjádření pracovníku, maj pojistku na blbost. i kdyby měli zaplatit jen tu renovaci laku u Luka, pokud by to mělo jít na lak, požadoval bych i odškodnění za pokles ceny vozidla

lapip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lapip »

Tak jak říká JIM je to spíš jen pojistka kdyby náááhodou. Přeci jen nikdo nemá rád jak mu někdo cizí znehodnotí vozidlo svou blbostí 8-)
Srdcovka

lapip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lapip »

:) Tak ještě pár photos ať víte na co si dát pro případ v budoucnu pozor !!!

Lehký detail fleku :
Obrázek

V této výšce byli v 11:00 takže od 7 ráno jeli od vrchu až dolů a cákali a cákali :(. Jinak o víkendu je parkoviště až na 3 auta vždy prázdné záleží na tom kam kdo jezdí a podobně ;)
Obrázek

Nikdo ani zmínka o prováděných pracích, žádná cedule neparkovat nic.
Obrázek

Chlapi hlavně základ jak chyba zapsat do stavebního deníku to je něco jako bible stavby :lol:
Srdcovka

roton70

Příspěvek od roton70 »

:lol: Já vždycky tvrdím,že zedníci jsou prasata ! :lol: Možná,že né všichni,ale většina ano ! :lol:
[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]

lapip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lapip »

No dle toho, že ten barák měl být hotový už minulý rok tak si myslím, že spíš jedou z mínusovým ziskem :lol:

Szeretlek uraim, remélem, hogy valamikor találkozni fogunk minden készen :)

:lol: :lol:
Srdcovka

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

PoMa píše:Seat-Club Czech Rep. má svoje stránky na Facebooku.
Nerozumim tomuto zameru? Proc se ma dalsi diskuse rozvijet i jinde? Nebo se vsazi na to ze na FB je vice lidi a kazdy novy clen ma jednodussi zpusob si najit cestu ke clubu? Nevim, ale me se nejak nelibi ze se vse cpe dneska na ty soc. site. Diky tomu ztraci soukromi i lidi co tam regnuti nejsou. Vim ze svych plno fotek tady mam a mam i na sve piccase, ale to kdyz clovek nechce najit, tak nenajde, bohuzel na FB a celkovym propojenim tam, si clovek rozhodne soukromi nezachova.
Nechci aby to vyznelo spatne, ale celkove mi opravdu FB vadi a myslim si, ze nemusime byt v kazde "riti".
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále!
Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude.
Keď jsi šťastný, urob smajlíka :) Obrázek

Jim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim »

no nápad to byl můj :oops: , řikal jsem si že by to mohlo přitáhnout nové lidi
víš jak musíme jít s dobou a být vidět, zatím ještě není naplněn cíl a úkol tohoto projektu

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

mno nevim, nevim... FB si myslim ze neni to spravne reseni, ale je to na vas kluci... Nechci kafrat, jen doufam, ze se tam narvou vsechny fotky casem, at to vidi opravdu kazdy... kdo je in a ma FB...
Cil a ukol "projektu"? :shock: Club je projekt?

Jim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim »

já to za sebe tak beru, tohle foru bylo oživeno, mohu-li to tak říct jako budoucí dustojná alternativa s-k

nerad bych aby se vše duplikovalo na FB, mělo by to fungovat jako lákadlo pro nové, upozorňování na srazy(např Cuf a Oli sem moc nechodí) no :oops:

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

jj uz chapu Ty projekte jeden. Tak doufam, ze to s tim duplikovanim budou chapat i ostatni.

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Necham to na Tobe, ja tam chodivat nebudu a pak to nebudu vedet, budu mit lehci zivot :D

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

vojtishek píše:
PoMa píše:Seat-Club Czech Rep. má svoje stránky na Facebooku.
Nerozumim tomuto zameru? Proc se ma dalsi diskuse rozvijet i jinde? Nebo se vsazi na to ze na FB je vice lidi a kazdy novy clen ma jednodussi zpusob si najit cestu ke clubu? Nevim, ale me se nejak nelibi ze se vse cpe dneska na ty soc. site. Diky tomu ztraci soukromi i lidi co tam regnuti nejsou. Vim ze svych plno fotek tady mam a mam i na sve piccase, ale to kdyz clovek nechce najit, tak nenajde, bohuzel na FB a celkovym propojenim tam, si clovek rozhodne soukromi nezachova.
Nechci aby to vyznelo spatne, ale celkove mi opravdu FB vadi a myslim si, ze nemusime byt v kazde "riti".
Vojto, vím že nejsi zastáncem FB, stejně jako jím nejsem já. Tak jak byly založeny určité kluby, různé komunikační systémy, tak vznikají i různé sociální sítě. Kdo nechce, ten používat nemusí. Stejně jako není nikdo nucen používat mobil, e-mail, ICQ, Facebook, Google aplikace atd.
Každá z těchto kanálu komunikace má svá nastavení a svá pravidla používání. Kdo chce být viděn, ten bude všude na sebe upozorňovat, všude reagovat, povolí zobrazení svých osobních dat. Kdo chce tyto aplikace používat, ale jde mu o ochranu vlastního soukromí, tak si nastaví svůj profil tak, že o něm nebude ani nikdo vědět (všude je možnost nastavení sdílení/soukromí).

Profil na facebooku byl vytvořen jako alternativa k přístupu na fórum, aby byl také v podvědomí uživatelů (starších 17let - zapnut filtr) rozsáhlé komunity Facebooku, jenž díky odblokování ve vyhledávači nabídne náš FB profil již při napsání pár prvních písmen a tak jej nasměřuje k nám. Opět platí, kdo bude chtít, tak se k nám přidá, kdo ne, půjde dál. Vznikem profilu na Facebooku a odkazu z něj na naše stránky nevznikne volnější přístup na naše fórum (stále je potřeba pro psaní příspěvků a prohlížení určitých sekcí registrace) a tak se zde nemění to, co tu je doposud. Naopak na úvodní stránce fóra bude přehled toho, co se děje na našem profilu Facebooku, tedy bude tam to, s čím pisatel příspěvku souhlasí, že bude zobrazeno.
Pomocí profilu na facebooku se taktéž větší okruh zainteresovaných doví o našich akcích (a bude na ně automaticky upozorňován, přihlásí-li se k odběru událostí), o kterých se třeba z fóra včas nebo vůbec nedoví. Takže kdo nakukoval na fórum, jestli se už náhodou něco nekoná, tak v případě, že je uživatelem facebooku a přihlásí se k profilu Seat-clubu, tak ví, že se o akci doví včas. Což neznamená, že nebude zachován systém publikování srazů na fóru jako doposud. Kdo na FB nechce, stále bude informován na fóru v daných sekcích.
Fotky, videa, diskuze apod. - někdo je dá na FB, někdo na fórum. Zde jde o to omezit (ne vymýtit) převahu příspěvků na fóru, jenž nesouvisí přímo s posláním fóra - výměna vědomostí z oblasti kolem aut, respektive přímo či nepřímo související se značkou SEAT.
Čím více lidem se dostanem do podvědomí, tím více budeme mít uživatelů, tím více lidí bude moct poradit a více lidí se dopátrá své odpovědi.
Ano, je s tím spojený i opačný problém - čím je více lidí pohromadě, tím více různých názorů se střetne. Tomu je ale potřeba se uzpůsobit. Nejsme uzavřená skupina a uživatele si nevybíráme. Jsme tady pro všechny příznivce značky SEAT.

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

jj po reakci Jima jsem pochopil poslani FB clubove stranky, tento namet beru. Ani se nebojim, ze se tam budou shromazdovat informace, ktere se ke mne nedostanou. Se soukromim profilu tomu taky rozumim, ale je pekne ze si muzu nastavit ruzne stupne sdileni a soukromi. Ale kdyz tam profil nemam, tak to asi neudelam. Ale o co mi hlavne jde. Vsichni tam budete cpat fotky z akci a podobne, aby toho tam bylo dostatek (nebo je zakazane vkladat fotky?) A pak se tam objevi fotka, kdy mam trojku v zile a teplaky po krk a pak je jen krucek k tomu aby se to na milionovem FB rozsirovalo, minimalne xkrat vetsi sance tehle fotek do "sveta", nez doted kdyz jsou na jednom malem seatim clubiku. Vis o co mi jde?? Nejsem svarec na NHcku, kdy by mi to mohlo byt v riti, ale jednam dost casto s lidma, kde jakykoliv moralni pokles nemusi byt zrovna super... Jasne mozna jsem paranoidni a kdy se nejaky zakaznik bude divat zrovna na toto, ale FB je proflakly, milion lidi ma milion pratel.. a dostat se k temto fotkam po FB bude snazsi nez na foru. Nerikam, ze to tak dopadne, ale muze... Uz dost, ze par mych fotek po teto siti lita, nemusim vice prikladat pod kotel... Proste si chci jen obhajit sve soukromi..

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Jo to tě plně chápu, ale na to je snadná pomoc - dá-li někdo fotku s tebou na facebook bez tvého souhlasu, porušil tím pravidla, se kterýma souhlasil při registraci na facebook. Když porušení pravidel někdo nahlásí, udělá si provozovatel pořádek (smázne dotyčnému profil a tím znemožní přístup, včetně toho, že zmiznou jeho příspěvky z facebooku). Taktéž se můžeš bránit ty sám žalobou na dotyčného. Myslím, že každý má dost rozumu na to, aby zvážil co bude veřejně publikovat.
Když někdo z těch, co se tam budou pohybovat uvidí, že je tam nějaký obsah, který by mohl někoho kompromitovat a bude vědět, že dotyčný o to nestojí, dá vědět správcům profilu na facebooku (totožní jako na fóru) a ti tento obsah odstraní.

Dnešní dobou je nový fenomén palubních kamer v autě - ten kdo ji použije bude mít sice usvědčující materiál pro svoji obranu, ale zároveň si sám zavaří nahráváním přimotaných osob, jenž nedaly souhlas k pořizení záznamu. A zákon o ochraně osobních dat (jimiž je třeba i registrační značka vozu) je jasný!

Každý ať si zkusí dát své jméno nebo e-mailovou adresu do vyhledávače Google - bude se divit, co tam vše najde. A jak se tam dostaly? Jednoduše - používáte internet.

Co jsem tím ale chtěl říct - své soukromí neuhlídáš. Ve chvíli, kdy se začalo používat řeč, písmo, mávat praporkama, vysílat posly, používat morseovku atd. tak soukromí zaniklo :(
Boj s jeho ochranou je marný.

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Tak zatim si sve soukromi chranim a snazim se... ani ten google moc nenajde, max ze jsem nekde behal za SPS a ze jsem mel neco s OSU.
Tak jak rekl Čermák: Frajer je ten, koho na Googlu vůbec nenajdete

Ale jo rozumim vasi snaze, jen se mi to proste nelibi a chapu ze je to jak boj s vetrnymi mlyny.
Tak az se tam budou ukazovat fotky, ktere by se mi nemuseli libit, tak prosim o automaticke mazani a v lepsim pripade ani je tam nedavat. Ja tam chodit nebudu, abych to kontroloval. Diky

lapip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lapip »

Nepůjdeme na Valentýna všichni do prdele? :lol:

http://www.prdelclub.cz/
Srdcovka

lapip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lapip »

:) já už se od 7:30 Opaluju :lol:
Srdcovka

Odpovědět