Zdar,jestli máš lambdu před katem,tak už mněl být pryč,ale jestli máš za katem,tak bych to nedělal,jinak okamžitě svítí diagnostika motoru a zhasnout jde jenom vypíchnutím ledky šroubovákem,nemluvě o zvýšení spotřeby a zhoršení jízdních vlastností
[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]
Mám dvě lambdy. Jedna je za katem a sice se mi diagnostika rozvítila, ale jede to líp a spotřeba je stejná. Stačí dát ale vyšší matku a je to ok i s diagnostikou. Myslím pod lambdu.
Zdravim, ten kolega s passatem(1.8T 110kW) jsem ja, trosku jsme s Jimem diskutovali o tom, ze treba budu v budoucnu muset menit katalyzator (postupne totiz menim vse, dost se me to sere), a on mi prave rikal, ze tohle auto katalyzator nema, nebylo me jasne, co tomu rikaji sondy proto ty dotazy, takze tady uz je to popsane trochu.
Tim, ze se sonda podlozi vyssi matkou se tedy sonda oblbne, protoze neni primo v plynech, nebo jak tomu mam rozumnet ?
Ano podložením sondy dosáhneš pouze oblbnutí. Protože nebude brát teplotu přímo ze středu, kde je teplota nejvyšší, ale z okraje a tedy by neměl nastat diagnostický problém.
S emisemi nevím. Co jsem to pročítal tak zatím všeci dali sondu výš, ale na emisích nebyli
Ale určitě se ti navýší otázka o kolik a hlavně otázka jestli řešíš emise nebo ne
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka