dneska jsem si akorat dovetl naraznik komplet striknuty do cerne metly a jeste jsem tam prihodil nejake vecicky, ktere prijdou do reflexni oranzove..ale to si necham jako inkognito..at je to preqapko pro vsechny... neboj budes jeden z prvnich kdo to bude vedet...
Diky za ohlas...
Jinak timto vznika nova STUDIE IBIZA FR+ vice pochopite na fotkach.. jinak mobilem se mi to nepodarilo lepe zachytit, ale nechal jsem jeste do reflexni oranzove striknout masku (vnitrek masky cerna leskla), dale vydechy ventilace, lemy radici paky, stredove krytky Alu, predni a zadni loga FR+......
kamaradi moji diky za podporu....uz jsem se z toho trosku uklidnil... jinak s lakyrnikem jsme se trosku nepochopili..a ja mu vykladal co jsem s tim mel predtim v planu...a ono se to nejak pomotalo a vzniklo z toho to, ze kola jsou striknute jen do hrany, ale vubec to nevadi, ze je tam zachovana i ta cerna, nepujde na tom tolik videt brzdovy prach..noo na aute to bude buhvi kdy..stejne neni na co spechat, stejne jsou venku sra*ky a Iba stale nema baterii a je schovana od Listopadu v garazi na zimnich...takze mam na to cas..budu si pomalu hrat s prednim naraznikem maskou a doplnky do introse...takze ted s kolama hodlam nejakou dobu spat... svitici polstarek