diky chlapi jsem rad ze jste zvedavi spolu semnou....uvazuju ze pokud by vysla barva, nechal bych striknou nejaky lehky dopnek z introse, at kola a maska nejsou samy...
To uz mam vlastnorucne striknute na cernou lesklou..uz asi mam vybrano uvidime..spise bych chtel dodelat ten dofuzor zadniho narazniku..jestli by to slo z tim tvym navrhem materialu..
pokud mi to bude vyhovovat tak to bude chtit trosku sikovne ruce, rezat, pilovat brousit a brousit a pak to nechat nalakovat...asi zrejme do cerne leskle... a vysledek by mel byt tento...
a KONECNE uz je mam..nove xenony...sice jeste nemam nahozene moturky, ale uz jsem to nevydrzel je nenasadit a rozsvitit vsak posudte sami...a zadni LEDkove jeste nedorazily, cekam na ne z Nemecka (maji vyprodane sklady)
Tak mam tady cerstve sobotni fotky po nastelovani moturku naklapeni xenonu, nalepeni mracitek a umyti Ibinky...
Xenony mam v kombinaci jak jinak nez s SMD parkovackama a uz se chystam i na SMD predni blinkry
Tak dneska jsem si opet maknul...
dodelavam jsem druhou lampicku v kufru...ANO jedna tam stacila, ale ja chtel mit 2 ...samozrejme osazene SMD Sulfitkama 2-modulovyma do ted tam bylo dost svetla, ale ted je tam svetla jako prase
dale jsem se dostal konecne k osvetleni odrazek ve dverich..odrazky byly nic moc a nevyrazne..ted to je podsvetlene zase SMD Sulfitkama 2-modulovyma
napojil jsem si je na lampicky ze spod dveri a to CELE je napojene na hlavni stropni lampu -Superb...takze jakmile zavru dvere a rozjedu se, zhasne mi ZAROVEN stropni lampa Superb + lampicky ze spod dveri + osvetlene odrazky :super: :super: :super:
a nakonec jsem jeste dnes stihnul osvetlit kastik, byla pouzita lampicka z Fabie a zase jak jinak osazena SMD Sulfitkou 2 modulovou
Tak a je to tady dnes uderem dopodelne mi dorazily zadni LED svetla v kourove cernem provedeni..
Po ceste na SEAT sraz lehce prselo a domu prselo hodne..
a par dnesnich fotek introsu
Par fotecek z celorepublikoveho srazu ted ze soboty...
nalestena profi lestickou a lesticim pripravkem od Meguiar´s Synthetic Sealant 2.0, pod lesticim kotoucem o prumeru 20cm Meguiar´s Softbuff Finishing Pad...Jinak Iba po nanalesteni byla zaparkovana do garaze na 2 tydny, ze ktere vyjede az na Ostravsky sraz...
ty veci z interieru jsem si lakoval sam i vlastne ty co jsou v motorovem prostoru, vsak ty si tady nekde daval ten odkaz jak si veci nalakovat sam...takze nejak timto zpusobem jsem to delal...zatim vse drzi a jsem spokojeny...vse v cerne leskle...