ja dnes vyrazim na garaz, vymenit olej, uklidit si auto pak nejak rozumne dorazim, pripravime veci na veceri, nabastime se, a sednout si k telce:) Vecer mozna dorazi kamaradka a nebo mozna do hospudky
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Tak já jsem vzhůru od 6. Jelikož kapra nemůžu tak letos se zabíjení opět nezúčastním ,
Jinak jsem už byl venku, že si nasadím nový stěrač a nende jelikož původní přirezl takže po vánocích to dořeším.
Jinak 2 kila dietního bramborového salátu je hotovo, kuřecí prsa jsem si naložil a jde se na přípravu polévky.
A večer s přátely posedět a poklábosit.
PS: Už se na tebe těším Vojto doufám, že večer jde i brácha
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
my tam máme:
brambory(kupodivu)
vajíčka
okurky
kapie
spařené cibulka
vařená mrkev, celer, petržel
hrášek
trochu horčice
majolka+kys smetana
voda z okurek, sul, pepř
Vy ty saláty ale prýznite, ale tady jde přímo vidět 100 lidí, 100 chutí. Ale hlavní je, že Vám chutná.
U nás je salát nejblíže Jimovému, akorát cibule je nespařená, bez kapie a místo majolky a jogurtu je jen Helmans tatarka a obyčejná plnotučná hořčice.
No a jelikož u nás kapra nikdo nejí, tak bude jiná rybička. Nebahenní a bez kostiček, jelikož se chceme najíst a ne upiplat v jídle. Z kapřích ingrediencí bude akorát rybí polívečka s mlíčím, jikrama a máslovou zasmážkou, plus domácí nudle právě dodělané.
tak já diszo vstával v 3:23 a to jen kvůli tomu, že jsem zapoměl deaktivovat budík v mobilu, normálně jsem vstanul odcházím z ložnice a až se mě ženuška zeptala co blbnu, tak mi to teprve sepnulo že mám dnes VOLNO
Jinak den v klídku, nazdobit se Smerfíkem strom a čekám na večerní baštu
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Není nic krásnějšího, než upřímná radost dítěte z nadělených dárků Ježíškem. A Kubík měl tu radost tak obrovskou, že jsem až dojetím utrousil slzičku. Letošní Vánoce jsou u nás nádherné.
Blažený výraz dítěte nad vysněnými dárky jistě nic nepřekoná,a co vy jste si nechali nadělit od ježíška na své plechové miláčky ? Vše dopadlo dle očekávání ?Já jsem začal skromně,gumové koberce a tužku na opravu laku,protože nějaký dobytek mi škrábnul PZ blatník u kauflandu,tak až bude dobře,tak zkusím,jestli to vůbec funguje.
[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]