Ale toledo jezdí , brzdí ( snad a když ne tak už to není moje starost )
Navíc, tohle se může stát každému s naprosto čímkoliv . A na elektriku mám naštěstí školu Takže by to mohlo dopadnout bez komplikací..No co , kdyžtak si pojedu po svátkách koupit Cupru
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Dnesni brzke rano na Karvinsku je ve znameni huste mlhy, smogu a naledi. Viditelnost stezi na jeden metr, mlhovky tak akorat na paradu, bo to kolem vas neni bile ale hnede, cesta hladka jak sklinka. No vse co me predjelo a to dosti rychle odbocovalo na sachtu. Ja vim, ze jsou haviri zvykli na tmu a na riskovani, ale jet stovkou v padesatce poslepu a po lede je uz mimo normalni mysleni. To se tak vseci tesi do te dury? S takovou do te dury dostanou i jine! A pred svatkama by to nepotesilo asi nikoho
Hazardování z životem je v dnešní době asi sport
Jinak na Ostravsku kolem 5:30 ráno vymeteno, žádná mlha ani smog. Jen cesta pokryta ledem = klouzání auta + případný pád řidiče přímo při výstupu
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
Nebyl ani v Karviné, Opavě, Č. Těšíně a spousty jiných místech.
27. i 28. v Hawru jsem, ale první den na odpolední a druhý den jen do 13hodin, takže když se budete chtít domluvit a zcuknout se 28. po 13 hodině třeba u OBI (klidně i jinde) tak se zůčastním i já. Jinak toho mám ještě spousty
PoMa píše: Ja vim, ze jsou haviri zvykli na tmu a na riskovani, ale jet stovkou v padesatce poslepu a po lede je uz mimo normalni mysleni. To se tak vseci tesi do te dury?
já to doufám nebyl
Ráno jsem v té mlze skolil skoro chodce a to jsem jel cca 40 a u kaliště ČSA najednou !!!chodec!!! uprostřed cesty - šel ve směru od Armády, tož jsem ho těsně minul levým blatníkem...ZABÍÍÍÍT, jsem se orosil i na prd*li
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Ale ne, od 4:38, jsem vzhuru. Mamka vlitla do pokoje s otazkou "Spis?" a hned na to, ze jeden kapr kolabuje (podavala to stylem, ze mame v koupelne mrtveho cloveka skoro) a uz od trictvrte na pet jsem mel zabijecku a kuchacku kapru. A to se mi to nechtelo delat vecir, tak jsem jsem si to nechal na rano, ze ta brzke jsem ale netusil
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
Vidím, že je u některých veselo od samého rána. A mě nadělil Ježíšek dárek už o půl páté ráno. Máme nový funkční výtah a tak už nemusím do 8.patra po schodech. Chlapi na něm dělali poslední týden ve dne, v noci.
A jak dnešní den prožijete? Já jsem do 13 v práci, přijedu dom, s Kubíkem nastrojím stromek, pak na chvíli ven, pak vyhledáme s Kubíkem první hvězdičku na nebi, Štědrovečerní večeře a hurá kouknout, co nám nadělil Ježíšek
Jak dnesni den proziju? moc uz nepospim, takze se pujdu zcivilizovat, uklidim, dorazi braska (ve 3:30 byl u Usti n/Labem, takze ted pocitam, pokud jeste nesel pospat, ze uz bude za Brnem), kolem obeda jeste nejake poletovacky a pak uz jen cekat na veceri po veceri k Denci od ni zase k nam a pak s preteli posedet
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka