Tak dlouho jsem nic nepridal

casove nestiham....ale samozrejme nasla se nejaka ta casova mezera, vcera jsem mel dovolenou a byl jsem v lakovne, odvezl jsem si tam predni naraznik (lehce bylo do me nacouvano - na oko skoro k nepoznani, ale jelikoz jsem puntickar, musi to byt striknute cele

)
Vytahl jsem z narazniku (puvodne karbonove nastrikanou) masku bez znaku a Alu kola - Platin...a rozhodoval jsem se
DLOOOOUHO jakou barvu pouzit, nakonec maska bude mit zebrovani (vypln) barvu cerna leskla a ramecek masky bude spolu s komplet koly v odstinu
(reflexni oranzove), kterou pouzivaji zachranne jednotky, jinak barva na auto je to zakazana a hlavne (prominte mi ten vyraz k
******y)
DRAHA, ale kola a ramecek masky by az tak nemusely vadit....Barva obsahuje reflexni prvky, tudiz jsem byl upozornen na to, ze vecer by mi mohly kola svitit, kdyz by na krizovatce na me nekdo svitil
Takze jsem ted napnuty jak struna na buben, jak to dopadne a jak to bude vypadat, predstavu mam, takze kazdopadne pro me urcite sqele a to je nejhlavnejsi, ze budu ja spokojeny, samozrejme najdou se i kritici, (v tom pripade uz ted Vam pisu odpoved)
TAK SI JI NEDAVEJ...!!!