TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
neboj, zapalovac bude funkcni tak, ze ta zastarcka bude i v kufru
(v ibe normalne neni)
Jinac dnes dekuju markovi za telefonicky help desk pri nakupu olejoveho filtru
Nakonec po znechuceni v orlove, a v karvinske mototechne, jsem se vydal do polska a koupil filtr tam
nastesti byl skladem 
Jinac dnes dekuju markovi za telefonicky help desk pri nakupu olejoveho filtru
Nakonec po znechuceni v orlove, a v karvinske mototechne, jsem se vydal do polska a koupil filtr tam
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Srdcovka
Srdcovka
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Ale toledo jezdí , brzdí ( snad a když ne tak už to není moje starost )
Navíc, tohle se může stát každému s naprosto čímkoliv
. A na elektriku mám naštěstí školu
Takže by to mohlo dopadnout bez komplikací..No co , kdyžtak si pojedu po svátkách koupit Cupru 
Navíc, tohle se může stát každému s naprosto čímkoliv
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Srdcovka
Srdcovka
Dnesni brzke rano na Karvinsku je ve znameni huste mlhy, smogu a naledi. Viditelnost stezi na jeden metr, mlhovky tak akorat na paradu, bo to kolem vas neni bile ale hnede, cesta hladka jak sklinka. No vse co me predjelo a to dosti rychle odbocovalo na sachtu. Ja vim, ze jsou haviri zvykli na tmu a na riskovani, ale jet stovkou v padesatce poslepu a po lede je uz mimo normalni mysleni. To se tak vseci tesi do te dury? S takovou do te dury dostanou i jine! A pred svatkama by to nepotesilo asi nikoho 
Hazardování z životem je v dnešní době asi sport
Jinak na Ostravsku kolem 5:30 ráno vymeteno, žádná mlha ani smog. Jen cesta pokryta ledem = klouzání auta + případný pád řidiče přímo při výstupu
Jinak na Ostravsku kolem 5:30 ráno vymeteno, žádná mlha ani smog. Jen cesta pokryta ledem = klouzání auta + případný pád řidiče přímo při výstupu
Srdcovka
Srdcovka
Orlová jasno, slunicko krasne hreje, 10°C 
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Srdcovka
Srdcovka
Nedáme nějaký před novoroční alias po vánoční sraz ? Posezení ? Zhodnocení letošního roku ?
Navrhoval bych Havířov a to z jednoho jediného důvodu, tam ještě sraz nebyl
Srdcovka
Srdcovka
Nebyl ani v Karviné, Opavě, Č. Těšíně a spousty jiných místech.
27. i 28. v Hawru jsem, ale první den na odpolední a druhý den jen do 13hodin, takže když se budete chtít domluvit a zcuknout se 28. po 13 hodině třeba u OBI (klidně i jinde) tak se zůčastním i já. Jinak toho mám ještě spousty
27. i 28. v Hawru jsem, ale první den na odpolední a druhý den jen do 13hodin, takže když se budete chtít domluvit a zcuknout se 28. po 13 hodině třeba u OBI (klidně i jinde) tak se zůčastním i já. Jinak toho mám ještě spousty
Ten hawr je na popud mamuta stěžoval si, že tam ještě nebyl 
Srdcovka
Srdcovka
ja ti dam stezoval
sem rad kdyz se muzu aspon projet 
Srdcovka
Srdcovka
já to doufám nebylPoMa píše: Ja vim, ze jsou haviri zvykli na tmu a na riskovani, ale jet stovkou v padesatce poslepu a po lede je uz mimo normalni mysleni. To se tak vseci tesi do te dury?
Ráno jsem v té mlze skolil skoro chodce a to jsem jel cca 40 a u kaliště ČSA najednou !!!chodec!!! uprostřed cesty - šel ve směru od Armády, tož jsem ho těsně minul levým blatníkem...ZABÍÍÍÍT, jsem se orosil i na prd*li
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Ale ne, od 4:38, jsem vzhuru. Mamka vlitla do pokoje s otazkou "Spis?" a hned na to, ze jeden kapr kolabuje (podavala to stylem, ze mame v koupelne mrtveho cloveka skoro) a uz od trictvrte na pet jsem mel zabijecku a kuchacku kapru. A to se mi to nechtelo delat vecir, tak jsem jsem si to nechal na rano, ze ta brzke jsem ale netusil 
Vidím, že je u některých veselo od samého rána. A mě nadělil Ježíšek dárek už o půl páté ráno. Máme nový funkční výtah a tak už nemusím do 8.patra po schodech. Chlapi na něm dělali poslední týden ve dne, v noci.
A jak dnešní den prožijete? Já jsem do 13 v práci, přijedu dom, s Kubíkem nastrojím stromek, pak na chvíli ven, pak vyhledáme s Kubíkem první hvězdičku na nebi, Štědrovečerní večeře a hurá kouknout, co nám nadělil Ježíšek
A jak dnešní den prožijete? Já jsem do 13 v práci, přijedu dom, s Kubíkem nastrojím stromek, pak na chvíli ven, pak vyhledáme s Kubíkem první hvězdičku na nebi, Štědrovečerní večeře a hurá kouknout, co nám nadělil Ježíšek
Jak dnesni den proziju? moc uz nepospim, takze se pujdu zcivilizovat, uklidim, dorazi braska (ve 3:30 byl u Usti n/Labem, takze ted pocitam, pokud jeste nesel pospat, ze uz bude za Brnem), kolem obeda jeste nejake poletovacky a pak uz jen cekat na veceri
po veceri k Denci od ni zase k nam a pak s preteli posedet
dopo asi pomužu mamce, jak přijede tatka z práce tak na hrbitov, asi se psama na 5 pro babi s dedou
a proč já debil nemužu bez lucky spát dýl než do 5 se me neptejte
a proč já debil nemužu bez lucky spát dýl než do 5 se me neptejte