TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
tebe už mam napisanyho 1xoil, 1xvif, bez filtru?
No jo no, kupuješ ekonomickou verzi za 2,50 tak se nesmíš divit. Apropo, kde se v ČR vyrábí toaleťák?lapip píše:Hej normálně napíšu děkovný dopis do výroben toaletního papír v čr, že jim hezky děkuju za rozedřenou prdel
A nemáš rozbitý teploměr? Co Ti brání v přezutí na zimní?sterbitch píše:tak dneska rano opet 0°C![]()
ty letni uz me zacinaji docela vadittesim se na ten komfort zimnich gum
Jim píše:tebe už mam napisanyho 1xoil, 1xvif, bez filtru?
Filtr Filtr jako vždy
Srdcovka
Srdcovka
PoMa píše:No jo no, kupuješ ekonomickou verzi za 2,50 tak se nesmíš divit. Apropo, kde se v ČR vyrábí toaleťák?lapip píše:Hej normálně napíšu děkovný dopis do výroben toaletního papír v čr, že jim hezky děkuju za rozedřenou prdel
![]()
A nemáš rozbitý teploměr? Co Ti brání v přezutí na zimní?sterbitch píše:tak dneska rano opet 0°C![]()
ty letni uz me zacinaji docela vadittesim se na ten komfort zimnich gum
V dnešní době ti prdel rozedře i hajzl papír za 10
Chybějící zimní pneumatiky ?
Srdcovka
Srdcovka
Co vím, tak na Michalových zimních jezdí skoro celé léto Granad - a nešetří je 
Boha no jak někdo má prachy na 2 sady gum za rok to se hold žije jinak no
Srdcovka
Srdcovka
pat a mat jsme si včera hráli s tatikem u babičky když jsme vrtali 3 dury na el žebrík v koupelně a pak zjistili že nemáme šroubovák na dotáhnutí
Srdcovka
Srdcovka
jako vrtal jsem já, bo otec minule začal s 6 a pak jsme davali 10 hmoždinku
Srdcovka
Srdcovka
To nemám odvahu komentovat
Snad jen, až budete umývat okna, nebo měnit sporák, tak ať nedopadnete takto:
http://karvinsky.denik.cz/pozary/201010 ... _plyn.html
Stalo se to dnes 500metrů ode mne
Snad jen, až budete umývat okna, nebo měnit sporák, tak ať nedopadnete takto:
http://karvinsky.denik.cz/pozary/201010 ... _plyn.html
Stalo se to dnes 500metrů ode mne
pohoda za 30min hotovo, jen jsme museli ještě ject pro šroubováky no...
Máš říct ti donesu z roboty nějaké
Srdcovka
Srdcovka
Vidím cestu vidím pole je to cesta do krpole. Žena křičí žena řve ach ty bože tohle ne. Jeď už střídmě pusť ten plyn jinak rygol neminem a budem v nim 
Srdcovka
Srdcovka
nejezdi na mojich zimnichPoMa píše:Co vím, tak na Michalových zimních jezdí skoro celé léto Granad - a nešetří je
jsem musel uz jak jsem kupoval ibu brat zimni bo jsme museli ji privezt po dalniciclapip píše:![]()
![]()
![]()
Pat a Mat
![]()
Boha no jak někdo má prachy na 2 sady gum za rok to se hold žije jinak no![]()
jinak brani mi to ze toledo stoji v garazi, a stoji na mojich zimnich litacich
teplomer , mno nevim
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Že si Škoda sama podkopává nohy při prodejích O2 face. Sice bude u nás jen s 1.6 v benálu, ale zlaté české ručičky a hlavy mazané budou s oblibou dovážet ze zemí mimo EU verzi s 2.0TDI a u nás je legalizovat. Najde se ale i hodně takových, kdo si koupí právě onu 1.6 v benálu, která sice bude mít chudší výbavu, ale tím pádem bude i spolehlivější, než face O2.
Navíc třeba v PL je legální přestavba benzín/nafta, takže se koupí nová 1.6, v PL se přestrojí na TDI a může pak dál do světa s patřičným ziskem a to legálně!!!
Navíc třeba v PL je legální přestavba benzín/nafta, takže se koupí nová 1.6, v PL se přestrojí na TDI a může pak dál do světa s patřičným ziskem a to legálně!!!
tak,tak koupí se OII tour a za 14 dní z bude L&K nevím no, mi hlavně přijde úsměvný, že zatímco z FL se dělá superhyper auto málem vyšší střední třidy, tak to samý udělají jako entry model
Toto je ale dílo sesterské VW, které si začalo uvědomovat, že vozidla z jejího vlastního koncernu ji kazí vlastní obchody. Můj názor je, že Oktávka půjde co nevidět cestou Toleda - nejdříve udělají nepovedený model a pak ji vyškrtnou z výrobního programu. U Fábie již s tím začali
- nedostala novou podvozkovou platformu, udělali z ní obludku a nasadili vyšší cenu než u kvalitnějšího Pola. Ze Škodovky zůstane jen mini auto dle konceptu !UP a něco mezi Fabkou a Oktou dle konceptu A-Entry určeného prý pro rozvojové země (
tedy pro nás). A že se přípravuje nástupce Supa? Už ten stávající je z 90% jako Taxi vůz, takže že by v anglii chtěli obnovit jejich TAXI vozový park unifikovaných vozů?
Jak nám VW po 91 roce pomohlo se dostat na vrchol, tak nám nyní pomůže zpět, kde jsmy byli.
Ještě se jim k tomu momentálně totálně nepovedl NEW PASSAT, takže budou bojovat ve střední třídě hodně těžce o své pozice - a nepůjdou cestou nápravy u sebe, ale cestou zkázy u ostatních značek koncernu, bude tedy trpět i SEAT
Jak nám VW po 91 roce pomohlo se dostat na vrchol, tak nám nyní pomůže zpět, kde jsmy byli.
Ještě se jim k tomu momentálně totálně nepovedl NEW PASSAT, takže budou bojovat ve střední třídě hodně těžce o své pozice - a nepůjdou cestou nápravy u sebe, ale cestou zkázy u ostatních značek koncernu, bude tedy trpět i SEAT