vem Edge 5w-40.
Máš tam 4,5litru oleje. Pokud nevysaješ olej z olejového chladiče (pod filtrem), nevleze se ti tam více jak 4,2litru. Vysátí doporučuju - i ta troška, co tam zůstane (cca 2 deci) dokáže nový olej pěkně zamarasit. V servise na to samozřejmě kašlou, nalijou 4 litry, zaůčtujou 4,5 a je zarobené.
A že ti chybí v oněch číslech jedno deci? Ono nikdy nevypustíš úplně vše.
prosim vas chci se zeptat budu si menit olej azajimalo by me norm ho vypustim oddelam filtr vysaju olej z olejoveho chladice dam novy filtr zasroubuju ho ( nemusi se zalivat olejem to me prave zajima) zasroubuju vypustak naleju novy olej a je to vse norm nastartuju a melo by to byt v cajku nebo je to jinak seat leon 1.9 tdi 81 kw diky za odepsani
Napsal sis to správně. Filtr nezalívat. Nezapomenout vyměnit gumičky na víku filtru (malá dole na trnu, velká na závitu) - jsou součástí balení filtrů (ale najdou se vyjímky, že je nepřibalují).
Po startu a zasáknutí oleje (ztichne motor) ho nech ještě minutku běžet, pak zhasnout, nechat chvíli okapat a dolít olej pod rysku maxima a zároveň zkontrolovat, jestli olej nesákne kolem vypoušťáku nebo okolo víka filtru.
Zdravim pouzival jsem olej valvoline 10 w40 dura blend a celou dobu me cvakali hydrostely tudiz nedavno jsem menil olej a nalil tam Mobi 1 10w40 super M po najeti asi tak 100 km hydrostely prestaly cvakat a motor se vyrazne stisil ted mam najeto 2000 a vse ok.
No Mobil1 5w-50 (Rally Formula) má jen normu 505.00, tedy určen pro dieslové VW koncernové rotačky, čili nevhodný pro benzínovou 1.2 ani 1.4.
Ale Mobil 0w-40 (New Life) je pro 1.4 63kW (BXW) v pořádku, i když je doporučován více ESP Formula 5w-30 pro tento motor (s ponecháním intervalu 15tis.km/12měs.)
Chlapi, mám Leona 1.9Tdi 110kw. V motoru mám štítek, že tam byl nalitý olej Mobil 5w30. Pokud budu potřebovat dolít, jaký olej mi doporučíte? Mám zůstat u toho Mobilu? Díky
Zůstal bych u toho Mobilu ESP Formula do následné výměny i když bez obav můžeš dolít jakýmkoliv 5w-40 s normou 505.01
Musíš ale olej vyměnit v klasickém intervalu do 15tis.km/12měs. a ne dle Longlife intervalu.
Pokud už máš úbytky oleje (spotřeba, ne úkapy) takové, že musíš dolívat víc jak 1litr mezi výměnama, přejdi na 5w-40 (vhodnější i na letní svižnější provoz) avšak se zachováním normy VW 505.01 (může být i 507.00 jenž ji plně nahrazuje) s klasickým výměnným intervalem. Zároveň zvaž přetěsnění turba (nejčastější příčina úniku -ověříš sundáním hadice u IC, kde bude olej nashromážděn)
Marku: Já jsem měl třeba plnej IC oleje i hadice byly strašně špinavé ale měnil jsem 2x olej vždy na tom stejnem místě v garáži a nikdy nic nechybělo... Mohlo by to být tím že třeba předešlej majitel dával nějakej méně kvalitní olej (řídší) a ten se tam dostal???
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Mohlo to být předešlým průsakem, ale klidně se ti může dostávat i nafta do oleje, ale průsak to pohltí a olej zůstane stejně. Těžko říct. Jestli toho oleje v IC bylo hodně, hrozilo ti nasání toho oleje do motoru a následně neřízené přetočení motoru (končí klikovkou koukající z bloku motoru).
Pořádně to vyčisti, IC projeď odmašťovačem a pořádně vysuš a pak sleduj.