Edóšek
Re: Edóšek
já nebyl nervní ale přes víkend 400km a nic a dnes 100km a vržeeeeeeeeeee neskutečně
tak si jdu z práce a tam kde má stát toledo je jen prázdný místo...
[censored] jedny měštácký-nedodržel jsem 5m od přechodu-0,703m
takže za 500, 0Bodů a 1920 odtah
zase jsem nechal do záznamu dát že dle mě nebylo odřeno PP kolo-na záznamu je to na hovno vidět, do zítra filtrace a pak to budem řešit
prostě pondělí jak vyšitý(ještě mi došel 2měs nový toner takže dnešní skore -5tis kč
)
[censored] jedny měštácký-nedodržel jsem 5m od přechodu-0,703m
takže za 500, 0Bodů a 1920 odtah
zase jsem nechal do záznamu dát že dle mě nebylo odřeno PP kolo-na záznamu je to na hovno vidět, do zítra filtrace a pak to budem řešit
prostě pondělí jak vyšitý(ještě mi došel 2měs nový toner takže dnešní skore -5tis kč

Dnešní den je opravdu jaksi divný....
soucítím s tebou, peněz je potřeba hlavně doma.
soucítím s tebou, peněz je potřeba hlavně doma.
no hlavně, že Edóška neodvezl místo odtahovky nějaký čorkař
na každém problému je třeba hledat něco pozitivního a život vypadá hnedka lépe 

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
jezdit v brne nebo v praze poridim si automat
sice v praze by mi to bylo naprd... ale jeslti v brne maji jenom odtah, tak by se nedoplatili 

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
tak to pak jo, zlata ostrava 

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
tak máme nové sklo, PP ložisko, uložení stabiků(už nevržůůůůůůů) a ještě jeden žhavič, o víkendu umyju, vyměním pyláč a vzducháč at se má jak v bavlnce 

tak dnes jsem musel také přetěsnit, ale jen svoje dveře, jinak jako každý vikend v pv, umyto a vysáto+dány gumové koberečky
HEEEEEEEEEEEELP
mám brečící auto, vzhledem k tomu že trysky ostřikovače skel jsou níž ne nádobka ostřikovačů tak mí to vždy vyčurá samo od sebe(ale až ted
) potřebuji tipa na nějaký ventyl zařaditelný do soustavy, který to pustí jen pod tlakem motorku ne spádem vody
mám brečící auto, vzhledem k tomu že trysky ostřikovače skel jsou níž ne nádobka ostřikovačů tak mí to vždy vyčurá samo od sebe(ale až ted

Ten ventilek je přímo v čerpadle, tedy vyměnit čerpadýlko
a nebo dát z něčeho jiného, třeba tlakový ventil z Favorita/Felicie 6U0955481 pro ostřikovače světlometů
a nebo dát z něčeho jiného, třeba tlakový ventil z Favorita/Felicie 6U0955481 pro ostřikovače světlometů
nemas to ten ventil na ty tve ubrecene ostriky svetel?
ano, už nebrečí
za to mi zase brečí do auta PP dveřma

za to mi zase brečí do auta PP dveřma

říkám si nebudu v tej kose páchat olej venku že, tak jsem sjel k Renému, kecali jsme, vletěl tam šéf na dílnu(tzn musí se platit) a doma bylo 5mm nad ryskou, tak konzultace, však vy víte s kým
, a filtrem odsát na 2x,
no to jsem si pomohl teda, ale aspoň jsem se neválel v mrazu pod autem no a mám vyměněn i palivový filtr
ted jen doufám že budou prémie a já objednám u seba něco na spodek auta

no to jsem si pomohl teda, ale aspoň jsem se neválel v mrazu pod autem no a mám vyměněn i palivový filtr

ted jen doufám že budou prémie a já objednám u seba něco na spodek auta

Jó ne vždy deklarované množství se do systému vleze, obvzlášť není-li původní náplň řádně vyprázdněna