řazení toledo 1,9tdi
řazení toledo 1,9tdi
ahoj mam dotaz kde je štelung na lanovody mam toledo rv1997 a jdou mi občas dost blbe řadit kvalty 3 4 5 chova se to tak že se to jakoby nedořadi a potom když to tam dam hned znovu tak přes zoubky a prd tak o5 a spadne tam a draha řadičky směr do předu do zadu je dlouha aspon mi tak přijde , setkal se někdo s tím ? diky
Re: řazení toledo 1,9tdi
pokud špatně řadí 3,4,5 a změnila se dráha řazení tak to už nebude lanovody, ale buď kulisou řazení, nebo samotnou převodovkou (více pravděpodobné), což odpovídá chodu přes zuby. Jak to řadí na volnoběhu? (všechny kvalty + popustit spojku do záběru)
Jinak lanovody se štelují při zafixování jak řazení na převodovce (ta malá páčka na převodovce pod vstupem řazení), tak zafixováním řadící páky (5,5mm tyčka vsunuta do oček mezi pákou a kulisou) a následné seřízení vůlí lanovodů - nedoporučuju dělat samému.
Jinak lanovody se štelují při zafixování jak řazení na převodovce (ta malá páčka na převodovce pod vstupem řazení), tak zafixováním řadící páky (5,5mm tyčka vsunuta do oček mezi pákou a kulisou) a následné seřízení vůlí lanovodů - nedoporučuju dělat samému.
na volnoběh to řadí taky špatně ale dělato jen někdy občas tam ten kvalt spadne krasně občas nePoMa píše:pokud špatně řadí 3,4,5 a změnila se dráha řazení tak to už nebude lanovody, ale buď kulisou řazení, nebo samotnou převodovkou (více pravděpodobné), což odpovídá chodu přes zuby. Jak to řadí na volnoběhu? (všechny kvalty + popustit spojku do záběru)
tak dnes jsem to zkoumal a je to spojkou zabíra moc nízko tudíš když se pořadně nevyšlapne tak občas zoubky zabrečí