Bezpečnostní pás s patronou. Záhada.
Bezpečnostní pás s patronou. Záhada.
Včera jsme přišel k mému toledu. Je to rok 97.A viděl jsem že mám upadané krytky přez šroubky co drží krycí plast přes pás na sloupku spolujezdce. Tak jsem to začal prohlížet a na co nepřijdu. Pás byl ůplně zatáhlí až to odtrhlo ten plast.Tak jsem to zkoušel tahat a nic. Povolil jsem dole pás s myšlenkou že povolím a odviju. To také nešlo. Tsk jsem to celé vyndal a zjistil jsem že to mohla asi udělat ta patrona. Je to možné? A ještě se chci zeptat, ta patrona s tím pásem nejsou spojené s jednotkou Airbagů? Vede jen něco černého z patrony na pás.A připadně jestli to už někdo opravoval nebo má nějaký nápad co s tím. Podle mě by se ta patrona dala vyrušit a bylo by to jako klasický navíječ ne?
Re: Bezpečnostní pás s patronou. Záhada.
No co popisuješ tak mě napadá jedna věc a to: zkontroluj si zámky
Patrona sama od sebe nestřelí (je tam roznětka, potřebuje tedy iniciační energii - el.impuls z ŘJ bagů - pokud jsou původně instalovány napínače pásů). Nemáš-li klíč v zapalování, je ŘJ bagů bez napětí. Nemá se tedy jak dostat impuls do patron.
Viděl bych to na to, že si někdo půjčil tvé pásy a zanechal tam své - střelené.
Opravit to jde, ale pak nemůžeš čekat, že zapůsobí (zaseknou se) když to budeš potřebovat. Tedy opravu nedělat.
Patrona sama od sebe nestřelí (je tam roznětka, potřebuje tedy iniciační energii - el.impuls z ŘJ bagů - pokud jsou původně instalovány napínače pásů). Nemáš-li klíč v zapalování, je ŘJ bagů bez napětí. Nemá se tedy jak dostat impuls do patron.
Viděl bych to na to, že si někdo půjčil tvé pásy a zanechal tam své - střelené.
Opravit to jde, ale pak nemůžeš čekat, že zapůsobí (zaseknou se) když to budeš potřebovat. Tedy opravu nedělat.
Re: Bezpečnostní pás s patronou. Záhada.
kdepak tohle stare toledo ma samostané přitahováky nejsou propojené a nevím jak to funguje měl jsem rozdělané dvě toleda a ani k jednomu přitahovaku nevedl kabel zřejmě se roznětka spustí při velkem tahu pásu