I my s Halineckou jsme se konecne dostali k PC, vcera se hned totiz jeste po prijezdu doslavovali moje narozky...

supr čupr...Jinak AKCE je slabe slova to bylo super bezva bomba cooool...paradni atmosfera, lidicky dokola a toho piticka...hmmm...dekujeme za organizaci, pristi rok v tuto dobu se oba znova dostavime a jak videl fotos i Vlada st. tak rikal ze jede taky, ze by si ,,akvabelly" nenechal ujit....a hlavne toho chrapajiciho medveda ve vedlejsim pokoji

samozrejme jak vzpomel Lapip, je treba se VYJADRIT jestli to dotycni berete...zitra ma termin Zuzka PoMova, uvidime jestli se ji budou libit koleckove brusle, jinak pro zbytek jsou slibene sluzebni auta

Jinak malemu PoMakovi prejeme brzke uzdraveni a dekujeme, ze jsme ho mohli mit pujceneho se strejdou Vojtou a strejdou Big Lapipem...fotky jsou LUXusni...jidlo, tuuuura, termalky a moje prodrene teplaky byly SUPER.....
Jen pripomenu hlasky z chaty....
- Lapipe, ze nebudes blit do toho umyvadla?
- Kde je maly Kubik, my si nemame s cim hrat?
- co ten korek v tom vine, to snad nemyslite vazne ?..tak to nam dejte jednu rundu 52jky na 24.rku (na Jima=dikyyy)
- Šarka si muze jit lehnout vedle do pokoje, kdyz tady lezi ozraly Lapip....ja nejsem Šarka ale Marketa...noo vzdyt jasne Šarko !!!
- Hali uz si videla bobra hore bobrom?? .... ne ... ja jo...
- Vy nemate cibulove Tiramisu ???!!! to je ale škandal...
- Kubiku skoc na strejdu Vojtiska a zakric ,,DOBLEEE LAAAANOOOO"
- Kubiku utikej za strejdou Lapipem a prasti ho do urovne tvych oci....ne do bricha, trosku niz.....AUUUUU KUR*AAA,.... to je vono sikovnej tady mas auticko...
- jestli Lapip bude platit 50Eur za cely prochlastany vikend tak ja podavam na tech 158Euro REKLAMACI...
- Ty Voe Elpe co to mas na hlave ??? PSSSSSST....Radka: muzu Vas nekoho poprosit jestli me a Filipka vezmete do auta ja s Lubosem nepojedu...
Jeste jednou diky za super akci...jo a najel jsem 350km...