Zdravím všechny SEATáky.
Mám problém s vyhříváním zrcátek. Hřejí velmi málo a jen po okrajích. V servisu řekli,že to žádnou chybu nehlásí. Neřešili jste něco podobného?
Vůz: Seat Altea XL
Vyhřívání zrcátek
Re: Vyhřívání zrcátek
Já mám podobný problém, také mi zrcátka hřejí málo. Také jsem s tím byl v servisu a také mi řekli to samé. Tedy řešení je buď se s tím spokojit a nebo možná pořídit nová zrdcátka, která budou fungovat lépe. Já jsem pro variantu 1 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
ještě mě napadlo,že by mohl být problém s tou topnou "spirálou" to znamená koupit jen sklo,ale i to je jen pokus. Cca za 1000,- 

No je to možné přiznám se, že tuto možnost jsem nezkoušel 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka

[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]
A neroztopil se Ti Rotone plast z druhé strany zrcátka?
Ty zrcátka se orzmražují/odmlžují celkem pěkně, pokud už není právě někde problém. Kdyby byl přerušený obvod, byl by zaznamenán problém na diagnostice (v komfortce řidičových dveří). Může být ale přechodový odpor na některém z konektorů, nebo poškozená část spirály na zrcátku (je vícedílná)
Ty zrcátka se orzmražují/odmlžují celkem pěkně, pokud už není právě někde problém. Kdyby byl přerušený obvod, byl by zaznamenán problém na diagnostice (v komfortce řidičových dveří). Může být ale přechodový odpor na některém z konektorů, nebo poškozená část spirály na zrcátku (je vícedílná)