Jimův XL-XXXL koutek
Jimův XL-XXXL koutek
jak mnozí z vás ví mou tajnou láskou jsou velké stroje a tak se s vámi v tomto koutku budu dělit o články o těchto králích silnic
test 4 siláků
test 4 siláků
Re: Jimův XL-XXXL koutek
Nejezdil si náhodou někdy s MB Actros 1841? Já na tom drobátku začnu dělat od září autoškolu Moc se těším Ale docela jsem koukal, jak se tam řadí... napřed nastavit rychlost a pak, až budu chtít, zmáčknout spojku Jsem na to zvědavej no
- Přílohy
-
- mercedesactros.JPG (138 KiB) Zobrazeno 14947 x
mě se bohužel povedlo jen s LIAZem, ale ty velký auta mě prostě berou, no jednou si to snad někdy domluvim
Jo, na hasičskou Lízu se taky těším Jenže, než já udělám papíry, tak už nikde nebudou Leda u dobrovoláků
http://www.automotorevue.cz/truck/preds ... eraci.html
což mi připomíná, až bude někdo nadávat že mu to hrká, klepe, nejede, táhne někam atd, zvu ho do pv na projížďku rudou ďáblici veverkou
což mi připomíná, až bude někdo nadávat že mu to hrká, klepe, nejede, táhne někam atd, zvu ho do pv na projížďku rudou ďáblici veverkou
muhááááááááá 730 koní
zdroj automotorevue
zdroj automotorevue
Herdeeek . Je fakt, že ty novější turucky jsou luxusníííííí
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
drobeček v tatře
...Druhým extrémně důležitým faktorem je relativně plochá křivka výkonu a točivého momentu, který mimochodem, opět v základní verzi motoru, dosahuje vrcholové hodnoty cca 3200 N.m...
...Použití Jake Brake je doprovázeno hlukovou kulisou odpovídající velmi zhruba představám o střelbě z těžké kulometu velké ráže....
...Druhým extrémně důležitým faktorem je relativně plochá křivka výkonu a točivého momentu, který mimochodem, opět v základní verzi motoru, dosahuje vrcholové hodnoty cca 3200 N.m...
...Použití Jake Brake je doprovázeno hlukovou kulisou odpovídající velmi zhruba představám o střelbě z těžké kulometu velké ráže....
chybí ti tam rovnáse
Jsem rád, že jsis to opravil
Jsem rád, že jsis to opravil
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM