Vojtishkův Leon
Re: Vojtishkův Leon
Dneska jsem si konecne vzpomenul a zajel na STK na serizeni, lidi tam bylo jak maku, ale borec nakonec rekl, at jim nacouvu vyjezdem do prujezdu a seridil mi svetla na pockani a nic nechtel, tak jsem mu nechal za ochotu aspon "na kafe" pade 

A ja vcera umyl kola aspon, kdyz nic vic 

a zrovna dneska zaclo prset co? 

To sice ano, ale ja vcera umyl jen kola, jeste jsem neprrzul, takze cista kola jsou pekne ve skladu. Prezouvat budu az zaroven s vymenou brzd a to az se zklidni jarni blazinec ve Skodovce 

Tak po konzultacich jsem se rozhodl, ze ke kotoucum Mikoda testnu jine desky nez, ktere jsem uz mel pripravene.
Poridili se Textar destičky (za sehnani dekuji Markovi, za dovoz Kubovi)
Původní destičky Ferodo Thermo Quite jsou k prodeji viz ZDE

Poridili se Textar destičky (za sehnani dekuji Markovi, za dovoz Kubovi)
Původní destičky Ferodo Thermo Quite jsou k prodeji viz ZDE

Mám Ti na pátek domluvit plechařinu? Nee, jen blbě žertuji a pevně věřím v dobrou účinnost.

vono i když je to blbě smontovaný tak brzí 

Tak dneska probehla vymena brzd, zatim bez pocitu, uvidim az se zajedou
A bližší info? Vše proběhlo hladce? Kolik jsi už ujel?
Blizsi info zatim zadne, ze servisu domu cca 7km, takze bez dojmu, zatim muzu rici ze to brzdi, jako stare asi, ale na 7km jsem nemohl poznat nic. Az v sobotu, jak se vratim, tak me ceka cesta 70km, takze budu pomalu zajizdet
Už po 7 km jako staré? Hmm, tak to jsem zvědav po zajetí.
Ja take, jako ze cerstve po vymene jsem nemel pocit, ze bych se bal, ze nedobrzdim, je pravda, ze jsem z ostra nesel ale
Tak cca 140km najeto, cim dal tim lepsi...
Zatim porad jeste opatrne ale
Zatim porad jeste opatrne ale
Pozitívní zprávy 

Tak k brzdam : spokojenost ! Je to neco jine, dost jine, nez byly puvodni
Dneska jsem provedl ocistu, uz je to lepsi ? Velke diky pri vysavani a cisteni skel patri Denisce
A konecne je i uplne sloupana nalepka S-K, dnes jsem zapomenul ale zitra vymenim zadni SPZ ramecek a nalepim nasi nalepku a predi SPZ pujde bez ramecku. A z niceho nic se mi vcera rozsvitila kontrolka airbagu, tak musim zjistit v cem je problem

Dneska jsem provedl ocistu, uz je to lepsi ? Velke diky pri vysavani a cisteni skel patri Denisce

A konecne je i uplne sloupana nalepka S-K, dnes jsem zapomenul ale zitra vymenim zadni SPZ ramecek a nalepim nasi nalepku a predi SPZ pujde bez ramecku. A z niceho nic se mi vcera rozsvitila kontrolka airbagu, tak musim zjistit v cem je problem

Krasaveccccccccc
Já se na toto chystám zítra 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka