Veverka:)
Re: Veverka:)
Pekne, zase krucek dal
dnešní výlet skončil fiaskem
5km od domu se ozvalo hudlu,hudlu,hudlu-povolená matka na LZ kole, sakfa jak to? alučka mají vložku ta se uvolnila a pak neseděla matka...
samo že povolila i ty zbylé, a já neměl ani faju-hlavně že jsem si ji minule dovezl od kolegy zánovní
takže phone bratranci a čekačka než dojede, při zkoumání se ukzalo že ještě ke všemu PP uchází prostě SUPEEEEEEEEEEEER
takže veverka je na veterině(ha celkem vtipné) a já si jdu vysát toledko
5km od domu se ozvalo hudlu,hudlu,hudlu-povolená matka na LZ kole, sakfa jak to? alučka mají vložku ta se uvolnila a pak neseděla matka...
samo že povolila i ty zbylé, a já neměl ani faju-hlavně že jsem si ji minule dovezl od kolegy zánovní

takže phone bratranci a čekačka než dojede, při zkoumání se ukzalo že ještě ke všemu PP uchází prostě SUPEEEEEEEEEEEER
takže veverka je na veterině(ha celkem vtipné) a já si jdu vysát toledko
pekne teda...jeste ze jsi slysel a nedopadlo hure
no dnes jsem naprosto znechucen
o to víc se prohlubuje moje nedůvěra na delší trasy a podobně, navíc pořád nemám čas abych dodělal resty z loňska
o to víc se prohlubuje moje nedůvěra na delší trasy a podobně, navíc pořád nemám čas abych dodělal resty z loňska
Neboj, to přejde a pak bude zase radost Jime, jen se nevzdávat.
To povolení matek je mi ale záhadou. I kdybys tam jednu neměl vůbec tak další tři by to udržely. Mají dosedací plochy matky a ALU stejný tvar?
To povolení matek je mi ale záhadou. I kdybys tam jednu neměl vůbec tak další tři by to udržely. Mají dosedací plochy matky a ALU stejný tvar?
v alu kole, tedy v té díře je přímo zalisovaná kovová dosedací ploška a jak se ukázalo byla tam jen nalepená, i když je mi záhadou že po fest dotažení to cestu domu 9km už nedělalo, takže moc to nechápu,ale je na tom autě nechápu víc věcí

všude kde je pěna kolo utiká, aneb není nad kvalitní práci že

jinak i když jsme byl na auto nasrán tak jsem vyleštil a v rámci možností porovnal chrom lišty na prahy, obrousil plechy pod motor které vezu sebou na srazík a doufám, že je někomu udám na komax:) , udělal pořádek v rohu garáže, která je zavalen šáde věcmi a hlavně roztřídil věci na-namontovat letos/odnést na pudu

Hmm, montáž na sucho bez montážní pasty. Takto to pak dopadne.
Kdopak Ti bude komaxitovat?
Kdopak Ti bude komaxitovat?

tak kolo spraveno stačilo oject hranu oceláčem-takže Barum servis Prostějov nikdy více
Téda, ty máš koukám poslední dobou pěknou smůlu 

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=1012400926
tak jsem si zase udělal radůstku, jen kua co jsou ty malé plišky uprostřed vlevo
tak jsem si zase udělal radůstku, jen kua co jsou ty malé plišky uprostřed vlevo

Že by pojistné podložky? Jednu stranu ohneš za hranu, druhou na matku.
Tuším, že jsou na olejovém čerpadle a spojce. Ale nejsem si 100% jist
Tuším, že jsou na olejovém čerpadle a spojce. Ale nejsem si 100% jist
a včera mi udělal holka radost
vyměnil jsem kolo, dotah ještě raz všecky matky na kolech, po kousku zkontroloval a jel se project na chatu s václavem
1_2_3 tahá pekně , 4_5 je horší ale i tak na 120 na rovince ve dvou a to jsem 4 držel jen do do zelenýho
takže ted doladit motor-teče gufero,občas si při brždění prskne do výfuku(tjuuuuuuuuuuuuning ne...) a jemně klepou ventili-halt chce doštelovat
eletrika se jak jinak spravila sama-vše svití bliká, bez mého zásahu
vyměnil jsem kolo, dotah ještě raz všecky matky na kolech, po kousku zkontroloval a jel se project na chatu s václavem
1_2_3 tahá pekně , 4_5 je horší ale i tak na 120 na rovince ve dvou a to jsem 4 držel jen do do zelenýho
takže ted doladit motor-teče gufero,občas si při brždění prskne do výfuku(tjuuuuuuuuuuuuning ne...) a jemně klepou ventili-halt chce doštelovat
eletrika se jak jinak spravila sama-vše svití bliká, bez mého zásahu

Tak to super, že už vyrážíš na projížďky bez komplikací
Drobnosti se poladí
Kolik už jsi najel km včera/celkově?

Drobnosti se poladí

Kolik už jsi najel km včera/celkově?
včera 70km-kopce prostějov 210m chata cca 500m
celkem 600 moc málo já vím ale času není, a na autě je třeba spíš makat než se vozit
celkem 600 moc málo já vím ale času není, a na autě je třeba spíš makat než se vozit

I 70km projížďka přinese spousty poznatků a požitků 

jj hlavně že byl se mnou Václav tak mě upozornil na ty ventily
no ted je potřeba ladit ty blbosti, ale ted zase 2 víkendy nic-další do HK na 45tiny, a za 14dní s tatkou do blavy na výstavu psů dělat pomocníka, už prolizam garaž co bych sebou vzal do brna na takové to večerní bastlení
no ted je potřeba ladit ty blbosti, ale ted zase 2 víkendy nic-další do HK na 45tiny, a za 14dní s tatkou do blavy na výstavu psů dělat pomocníka, už prolizam garaž co bych sebou vzal do brna na takové to večerní bastlení

MNo to z Tebe bude mit Lucik po vecerech radost 

nápad vzít si stěrače=broušení+střikaní barvou jsem zamítl radši no 

No hlavně nic krom Lucky netahej do postele