V první řadě začnu asi tak.
Koupili sme ho cca před 3 rokama, těsně předtím než mi bylo 18.
Motorizace je slaboučká 1,4i 55Kw, ale do začátků to stačilo (samo že pak už né, ale nedalo se nic dělat... Však víte jak se to říká "prachy přece nes***

K výbavě toho tady moc nebude, protože i auto není niják vybavený:(
Má všude švihadla, žádnej posilovač, žádná elektronika, no airbag

Jediný tam bylo to, co jsem dodělával aby to trochu vypadalo...A to... dozádu na plato 2x ovály (noname) s max 500W, ale tuším že aktivních tam bylo napsáno 200W... Pak jsem přidával jak už jsem zmiňoval rádio panasonic (označení už si nepamatuju

Jinak co se týkalo technického stavu, tak ze začátku v poho, ale po pár desítek km, začalo peklo

Ze začátku tam něco bylo pojeblý a když sem jel po městě cca 50 (na trojku a jen tak lechtal), tak mi cukal motor, bylo to snad u 3 techniků, dával jsem to i do peugeota, ale nenašli nic... až 4 tam něco vyměnil ( už ani nevim co a pak už jezdil normálně), pak odešla spojka, destičky, ramena a čepy, silentbloky.
Jako mladej blbec s mokrým řidičákem sem jel co to dalo a byla tam trošku vostřejší zatáčka než sem měl v plánu šup a byl sem ve škarpě, no řeknu vám ještě že tam zrovna nebyl strom...ani sem se tam nezapíchnul a radši sme nešlapal na brzdu, pěkně sem mu naložil a z taluty vyskočil zpět na silnici... jediný co se berušce stalo tak měla urvanej koncovej tlumič vejfucku to byl zvuček tak sem alespoň mohl vyměnit a šoupl sem tam laděný výfuk ulter sport... No řeknu vám že sem byl vyklepanej jak ratlík a kámoš co jel semnou mě málem ještě zbil jak byl vyklepanej teď už se tomu směju ale před tím to taková pr*el nebyla.....
na vzhled vypadá celkem slušně... no posuďte
FOTO POZDĚJI... UŽ JSEM FOTKY UPRAVIL 4X A POŘÁD MI TO PÍŠE ŽE TO CHCE MAX. 600PIXELŮ NA ŠÍŘKU