prosím o radu
prosím o radu
Zdravím všechny účastníky.
Prosím o radu mám Seat Toledo 16i I.Při jízdě mi náhle vypne motor a vše mi zhasne po chvíli to tase naskočí a mohu nastartovat.
Zkoušel jsem vyměnit vložku do spínací skříňky ale dělá to dál.
Presunuto do spravneho tematu. Hanny
Prosím o radu mám Seat Toledo 16i I.Při jízdě mi náhle vypne motor a vše mi zhasne po chvíli to tase naskočí a mohu nastartovat.
Zkoušel jsem vyměnit vložku do spínací skříňky ale dělá to dál.
Presunuto do spravneho tematu. Hanny
Re: prosím o radu
Ahoj. Jakej model to mas toleda? Mas to ve spatnem tematu tak ti to presunu. Kontroloval jsi kabely od baterky?
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
To jsme také zkoušeli ale bohužel.
Je to rok výroby 1996 74kv 16i 1l
Zkousel jsi je i obrousit? Nekdy jsou celkem za ty roky zaoxidovane. Ono to proste najednou zdechne a nejde nastartovat? Nebo to treba cuka ci neco jineho? Asi bych ale sel po kabelech...
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
baterku mám asi 2 roky starou.Ale zkusím to děkuji.
Kontakty na baterce moc nebrus spis ty na kabelech.
Ahoj - ty kontakty jsem očistil ale dělá to stále,nemohlo by to být imobilizérem pod volantem nebo pojistkovou skříňkou
Na diagnostice to pise neco?
na diagnostice na nic nepřišli jenom že mám jít po kabelech,už jsem prošel co jsem mohl.
Hele skodovkari pisou na netu ze neco podobneho dela nejake rele pod volantem. Na diagnostice to prej nic nepise. Nenasel jsem zatim ktere to je presne. Ale pri valeni u cukrovi a televize budu hledat
nedávno se mi to stalo znovu,a když sem zkusil zahýbat s relátkkama naskočilo to.Také mi říkaly v opravně že by to mohly být
studené spoje v pojistkové skříni je to možné?
studené spoje v pojistkové skříni je to možné?
Muze... ale taky to muze byt vadne relatko pouze. Asi bych je vizualne zkontroloval a pokud by bylo nektere spatne tak zjistit k cemu je a vymenit.
dnes jsem vytáhl pojistkovou skříň a zkoušel jsem jít po kabelech a zjistil jsem že hlavní kabel přívodu byl s celou žehličkou na půl
vytažený ven,tak že se při otřesech pohyboval tak se vypínal a zase zapínal.Díky za pomoc s pozdravem
vytažený ven,tak že se při otřesech pohyboval tak se vypínal a zase zapínal.Díky za pomoc s pozdravem