Vrakoviště starších Seatů v Praze či okolí?

r.v. 1993-1999 + facelift 1999-2002
Odpovědět
El Burro

Vrakoviště starších Seatů v Praze či okolí?

Příspěvek od El Burro »

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakém vrakáči přímo na Seaty aby tam měly díly na Cordobu a Ibizu rv 95-2000?Vím že na Kladně je ale tam nic na tyhle nemaj jen na novější a maj to tam i drahý.Potřeboval bych nějaké kde nechtěj za to moc a mají tam i výběr.Děkuji v Praze něco takového musí bejt,bohužel přes inzerát je všechno daleko to sice není drahé ale zasr projedu hodně peněz :(

Hanny
Globální moderátor

Re: Vrakoviště starších Seatů v Praze či okolí?

Příspěvek od Hanny »

[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

El Burro

Příspěvek od El Burro »

Díky Hanny! Jinak s přepravní službou nemám moc dobré zkušenosti ty dobytci to strašně prasej a pak se stalo že mi už přišel nalomenej nárazník , a mračítko na Golfa 2 na tři díly :D

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matt_CZE »

tykrávo... to vcelku potěší. :mrgreen: Já musím říct, že mám třeba zatím docela dobré zkušenosti, resp. ještě se mi nestalo to, co tobě (y)
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

jj já taky :-) a Česká Pošta mi naposledy udělala radost. Klučina odtud mi poslal podtlakovou hadici, dal jí do obálky a poslal v Pondělí v 15:00 v Litvínově a já měl ráno v úterý obálku s hadicí doma v Odrách :-) Na to že je to přes celou republiku tak je to super :-)
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

Odpovědět