Opravná sada el.stahování okna Seat Cordoba,VW Polo Classic
Opravná sada el.stahování okna Seat Cordoba,VW Polo Classic
Zdravím tak jsem chtěl přítelkyni opravit stahování okna aby nemuselo být okno pořád podepřeno špalíčkem a aby to fungovalo.Po demontáži tapece jsem vyzkoušel motůrek,ten je funkční.Problém je v přetrženém lanku.Chtěl jsem to vyřešit tak jak jsem to opravoval mámě na Fábii,tam sem koupil celý stahovací mechanismum bez motorku za celkem dobru cenu.Jenže na Seat Cordoba 1995 nebo VW Polo Classic prodávájí všude tento mechanismum jenže bohužel s motorkem a od toho se taky odráží ta cena(vždy kolem 3000 bez slevy) to se mi za to dávat nechce tak sem koupil za 600 kč opravnou sadu na stahování okna na VW Polo Classic.No včera jsem nad tim trochu bádal,přišel sem na to jak to tam funguje a jak tam asi bylo to staré lanko.Není to úplně identické s toho Pola ale mělo by to fungovat.Potřebuju poradit jestli ste to už někdo dělal jak nejlíp na to jelikož ktomu žádný návod nebyl.Tady jsou fotky jak to vypadá: http://el-burro.rajce.idnes.cz/Seat_Cor ... ovani_okna díky za rady a poznatky.
Re: Opravná sada el.stahování okna Seat Cordoba,VW Polo Clas
Ahoj, ten odkaz nefunguje 

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Sleduj i na Facebooku (dole pod menu

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Matte, tady jej máš celej: http://el-burro.rajce.idnes.cz/Seat_Cor ... vani_okna/
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Neměl byste někdo prosím fotku jak to vypadá složené?Abych aspoň trochu věděl jak postupovat?Díky
Tak je to v hajzlu ta opravná sada na to nejde použít je to přecijen trochu jiné takže sháním celé stahování na Cordobu nejlépe bez motorku
Tak je to v hajzlu ta opravná sada na to nejde použít je to přecijen trochu jiné takže sháním celé stahování na Cordobu nejlépe bez motorku
Snad to budou mít ti co jsem ti vypsal inzeráty v tvém druhém tématu...
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]