zimni start seat leon 1.9 tdi 81 kw
zimni start seat leon 1.9 tdi 81 kw
zdravim chlapy muzete me poradit kdyz je minus1 tak my auto tak divne startuje jekoby kdyz tocim starter tak jakoby skyta nez chytne . kdyz jsou reknu blbe 3 stupne tak chytne uplne bez problemu daval jsem novy zhavice od bosch cim to muze byt , jeste me napadlo nechaval jsem spravovat rele 109 . tak nevim jestli to startovani je v poradku nebo ne dik za odepsani
Re: zimni start seat leon 1.9 tdi 81 kw
A při té teplotě jak dlouho svítí žhavení? Při mínus jedna by mělo svítit už okolo pěti až deseti sekund. Jestli jen problikne, tak má špatnou hlášku o teplotě chladící kapaliny (teplotní čidlo). Jestli neproblikne vůbec při zapnutí zapalování, je problém v řídící jednotce. Jestli svítí těch 10 sekund a nežhaví, je špatné žhavící relé (dej si před prvním ranním startem zkoušečku nebo žárovku na žhavičky a sleduj jestli svítí stejně dlouho jako kontrolka na palubovce)
doporucuji provadet ve dvou osobach, ikdyz jeslti to zvladnes sam, tak prosim jeste o natoceni jak je to proveditelne(dej si před prvním ranním startem zkoušečku nebo žárovku na žhavičky a sleduj jestli svítí stejně dlouho jako kontrolka na palubovce)

(sry, dneska byl u me smutny den, tak jsem se aspon trochu zasmal)
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Sterbitch: taky jsem chtěl napsat, že by měl nechat jedno oko na palubovce, ale nakonec jsem si OT odpustil
Poznáma skvělá 

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Sleduj i na Facebooku (dole pod menu

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
No když si s otevřenou kapotou sedneš na místo řidiče, tak vidíš i na kontrolku i na svítící žárovku/ zkoušečku, nebo dokonce voltmetr, který si položíš třebas mezi kapotu a čelní sklo. Stačí použít dráty. Tedy na co dva lidi? Tos chtěl Michale čučet před autem na motor a rychle běžet do auta zkouknout kontrolku? Kdo by ti točil klíčkem? Klid hoši, ten mráz vám asi nesvědčí 

cau chlapy no zhavi to normalne jak ma tak myslite ze mam vymenit rele 109
To by ti nechytlao vůbec, nebo by ti to haslo za provozu.
Ale čtu žhaviče Bosch - jsi si jistý, že jsou dobré? Jsou i správného typu? Momentálně patří k tomu spíš horšímu na trhu. Jednoznačně jsou na tom nejlíp Beru a NGK.
Zkus 2x až 3x nažhavit a pak startovat. A hlavně startuj (jak zhasne kontrolka žhavení) co nejdříve po odemčení a otevření dveří (je v provozu předžhavení a při prodlevě, kdy otevřeš auto a jdeš si oškrábat okna je to předžhavení zbytečné a neúčinné)
Ale čtu žhaviče Bosch - jsi si jistý, že jsou dobré? Jsou i správného typu? Momentálně patří k tomu spíš horšímu na trhu. Jednoznačně jsou na tom nejlíp Beru a NGK.
Zkus 2x až 3x nažhavit a pak startovat. A hlavně startuj (jak zhasne kontrolka žhavení) co nejdříve po odemčení a otevření dveří (je v provozu předžhavení a při prodlevě, kdy otevřeš auto a jdeš si oškrábat okna je to předžhavení zbytečné a neúčinné)
no kdyz nazhavim 2x 3x tak je to urco lepsi .No kupoval jsem od Bosch ty jsou na hovno jo
jak poznam jestli ta mam spravny
podle označení žhavicky
asi zas odesli zhavicky tak ted koupim beru nebo ngk misto bosche ale nevim prave jakej typ zhavicek aby tam byli fakt spravny je to na leona 1.9 tdi 81kw ahf r.v 2000 tak jestli nekdo budte vedet tak sem s tim diky moc nechci koupit spatny