No dneska jsem sáhnul na auto od předních dveří až po zadní blatník flexou. Bylo mi to líto. Ale hold brousit se musí Takže pokud za rok přijedu na sraz tak přijedu v zeleno černo šedém toledu Jelikož výkon má přednost před estetikou
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Já vím. Ale dneska jsem třeba dodělal kompletně podsvětlení z červené do modré konečně konec práce s diodama 2x2mm Tedka musím dodělat dveře a pomalu se vrhnu přes zadní světla a kufr do nárazníku. Co říkátte na TSkovej nárazník? hodil by se k té zeleno černé? Aspoň by bylo toledo čumákem kousek výš a neurval bych ho jen tak. Dík
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
NJN mě tak ale vrátí papíry třeba se možná něco blejskne. Ale kdybych Vám nafotil toledo tedka tak ho nepoznáte http://hanysek.rajce.idnes.cz/Seat/#DSCN0206.jpg nějak tak akorát že to nemá blatník a je to teoreticky ještě v zelené barvě trochu