tlacitko na vyhrivani okena
tlacitko na vyhrivani okena
zdravim chlapy chci se zeptat sundaval jsem ten prostredni kryt na panelu u leona a vyndaval radio i kdyz jsem dal vse do kupy tak jsem si vsiml ze mi nesviti cervene to tlaccitko na vyhrivani nybrz do oranzova kdyz ho zmacknu tak se norm rozsviti oranzova a nic jsem s tim nedelal nevite co to je
Re: tlacitko na vyhrivani okena
jak ho aspon vyndam to tlacitko abych neco neulomil
Příčinu ti nepovím, snad jen špatný kontakt uzemnění na tlačítku.
Vypínač se nejlíp vytahuje po vytažení rádia. Má na sobě na bocích klasické západky, takže pokud se mu nebude chtít ven při tlaku na konektor, tak stačí připlácnout k tělu vypínače ty západky a potlačit ven.
Vypínač se nejlíp vytahuje po vytažení rádia. Má na sobě na bocích klasické západky, takže pokud se mu nebude chtít ven při tlaku na konektor, tak stačí připlácnout k tělu vypínače ty západky a potlačit ven.
dik pomo mrknu na to
zdravim tak dnes jsem zjistil pri vypnuti tlacitka ma svitit cervene me sviti slabe oranzove a porad me vyhriva zrcadko a divny je ze my nevyhriva zadni okno ani kdyz ho zapnu tak fakt nevim kde hledat zavado nic jse s tim nedelal jen jsem vytahoval radio , zkousel jsem davat i jiny tlacitko ale stejny nevite nekdo poradte diky moc
chlapy tak jsem si vsiml ze mam odlouplou tu zasuku na zadnim okne nemuze to na to mit vliv
tak zavada vyresena bylo to tim jak se odletoval dratek na yhrivani zadniho okna spis se jakob utrhl tak ted se chci zeptat cim ho mam prilepit nebo se to cinuje diky moc
kontakt naletuj, jestli jsou to dratky na skle, tak opravarenska sada
Kód: Vybrat vše
http://www.loctite.as/?p=productsMore&iProduct=294&sName=Loctite-3863--2g-Oprava-vyhrivani-zadniho-skla
no ono se to jako vytrhlo i stim cernym ja bych potreboval prve to cely pridelat k tomu sklu
chlapy nevite cim se to lepi zpatky k tomu sklu