Zdravím,
Při zapnutí elektriky, se mi třikrát ozve dvojpípnutí, když sem to kupoval bylo mi řečeno že je to kvůli nedostatku vody do ostřikovačů, vodu sem dolil a pípá stále, nevíte někdo co by to mohlo být? Žádná kontrolka po nastartování nesvítí. Mám toledo 1,9 tdi 81 kW. Dik za odpověď.
Při zapnutí elektriky, se mi třikrát ozve dvojpípnutí
Re: pípání
Podpětí na baterce. Před startem si změř napětí baterie. Mělo by být 12,6V při 100% stavu baterie.
Může být ale i sepnutý tlakový spínač tlaku oleje. U toho by ale blikala kontrolka mazání.
Hladina v nádobce ostřikovačů je signalizována jedním pípnutím a rozsvícením žluté kontrolky ostřikovačů.
Může být ale i sepnutý tlakový spínač tlaku oleje. U toho by ale blikala kontrolka mazání.
Hladina v nádobce ostřikovačů je signalizována jedním pípnutím a rozsvícením žluté kontrolky ostřikovačů.
Díky za bleskurychlou odpověď. Vyskušám.
Marku mě to taky pípá a baterkou to určitě není. Dělalo to i když jsem koupil funglovku Vartu
Na palubce mi svítí jenom Airbag a rezerva
Airbag tam nemám tak to chápu ale proč to pípá to nwm 

[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Jestli ti Hanny svítí rezerva a pípne to při zapnutí zapalování jednou, tak ti to pípá rezerva. Ono žluté varovné kontrolky jsou podpořené jedním pípnutím, červené třemi pípnutími.
Pak pípají i nezapnuté pásy u určitých výbav.
Pak pípají i nezapnuté pásy u určitých výbav.
Né né pípá to normálně 3x po dvou pípnutích. A pochybuju že by nová baterka byla slabá
auto startuje bez problémů 

[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Tak je to kontrola zapmutých pásu řidiče. Ale zajímavé je že to kontroluje jen jak zapínám elektriku za jízdy jak nejsem zapnuty kontrolka pasu nesvítí
Pokud tě ta kontrola pásů otravuje, tak se dá deaktivovat diagnostikou.