Cyklistická sezóna 2011-2013
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistická sezóna 2011-2012
asi mate pravdu

Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) 
Seat Altea XL 2008 (nyní)
konečněěěěěěěěěěěě
dneska jsem skončil po druhé v terénu a ted dojel z pidi vyjiždky, pekně poznávat okolí, akorát ta cetsa byla slepá
a hurá do práce
dneska jsem skončil po druhé v terénu a ted dojel z pidi vyjiždky, pekně poznávat okolí, akorát ta cetsa byla slepá
a hurá do práce
Dnes jsme se vratili s Honzou z petidenni sportovni dovolene v Moravskem Krasu, z Baldovce.
V pondeli jsme jeli az odpoledne skrz nepriznive pocasi a doufali, ze po zbytek dnu se vycasi a taky se pro jizdu na kole vycasilo a ani jednou jsme nezmokli. Cekal jsme, ze to okoli bude vice placate, ale maji tam same houpacky, nahoru dolu dokola. Nenajeli jsme sice, jak jsme ocekavali, ale i 185km stalo v tomto chladnem pocasi (max 10°C) a rozmanitem terenu za to. Prdel i nohy boli slusne a citime se oba spokojeni
Jednotlive dny:

I. (utery) = 47km, prevyseni 1208m, 80% asfalt, 20% teren
II. (streda) = 43km, prevyseni 807m, 80% asfalt, 20% teren
III. (ctvrtek) = 57km, prevyseni 1415m, 90% asfalt, 10% teren (Chteli jsme na Prostejov, Jim dal rady a my jak valili a nekoukali, tak skoncili ve Vyskove
)
IV. (patek) = 38km, prevyseni 832m, 20% asfalt, 80% teren (tento den jsme jeli temer porad mimo cyklotrasy a volili jsme turisticke znaceni - louky, lesy. Hodne technicke pasaze, bahnite polnacky, kamenite useky, mostky, ricky)
Celkova trasa:

Nejake fotky:
v jeskyni

nekdy se jinak nedalo

nejen my jsme se museli umyt

zaverecna smula pri ceste domu, za Klimkovickym tunelem, defekt

Pady byly tri, dvakrat Honza, jednou ja (co neuslapes, neustojis
), zraneni jen muj jemne podreny loket
V pondeli jsme jeli az odpoledne skrz nepriznive pocasi a doufali, ze po zbytek dnu se vycasi a taky se pro jizdu na kole vycasilo a ani jednou jsme nezmokli. Cekal jsme, ze to okoli bude vice placate, ale maji tam same houpacky, nahoru dolu dokola. Nenajeli jsme sice, jak jsme ocekavali, ale i 185km stalo v tomto chladnem pocasi (max 10°C) a rozmanitem terenu za to. Prdel i nohy boli slusne a citime se oba spokojeni
Jednotlive dny:

I. (utery) = 47km, prevyseni 1208m, 80% asfalt, 20% teren
II. (streda) = 43km, prevyseni 807m, 80% asfalt, 20% teren
III. (ctvrtek) = 57km, prevyseni 1415m, 90% asfalt, 10% teren (Chteli jsme na Prostejov, Jim dal rady a my jak valili a nekoukali, tak skoncili ve Vyskove
IV. (patek) = 38km, prevyseni 832m, 20% asfalt, 80% teren (tento den jsme jeli temer porad mimo cyklotrasy a volili jsme turisticke znaceni - louky, lesy. Hodne technicke pasaze, bahnite polnacky, kamenite useky, mostky, ricky)
Celkova trasa:

Nejake fotky:
v jeskyni
nekdy se jinak nedalo

nejen my jsme se museli umyt

zaverecna smula pri ceste domu, za Klimkovickym tunelem, defekt

Pady byly tri, dvakrat Honza, jednou ja (co neuslapes, neustojis
Tak to je paráda. Mám to tam najetý autem. Krásný prostředí. Ale tohle mě rozsekalo : Prdel i nohy boli slusne a citime se oba spokojeni

Ve zdraví se dožít smrti
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
noo super...zavidim Vam...ja jsem marod a nikde nemuzu...
a pritom venku tak krasne...
tak já si taky připisuju 32 km s Luculkou kolem Brna, trénujeme na cyklodovču
Tak jsme včera s Vladikem vyrazili na malý výlet kolem Šance. V 17h jsme vyjížděli z Bašky a v 21h příjezd do Lískovce. 80,19km.
Ve zdraví se dožít smrti
pekny vyletek
Ale nemam zmeskany hovor ci SMS
... Kamosi no 
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
tak toto me dostalo do kolen...luk píše:Já na tebe myslel,ale prý seš moc pomalej
abych to uvedl na pravou miru, tak jsem prepokladal, ze pres tyden se ti nebude chtit a taky casove by to asi neklaplo...a navic to mel byl jen mensi lehci okruh pro odreagovani po praci...netusil jsem ze to bude 80km..
ale urco si to dame znova a spolu vsichni 3...
Luku, ty bys zaslouzil

jasan, delam si prdel, taky bych se na vas pres tyden vysral
jasan, delam si prdel, taky bych se na vas pres tyden vysral
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
dnes na obed do 3nce a zpet a jelikoz po ceste zpet jsem volal Lukovi (zrovna dorazil z kola domu) a Vojtovi (a ten je s fialovou kravickou)...
tak jsem pelasil domu...dnes 84km..a uz me to dnes zasahlo od kotniku nad stehna a od zapesti nad loket, spalene cervene, vypadam jak pyrotechnik amateeeeer

tak jsem pelasil domu...dnes 84km..a uz me to dnes zasahlo od kotniku nad stehna a od zapesti nad loket, spalene cervene, vypadam jak pyrotechnik amateeeeer
a proto jsem dneska nevylezl z postele abych se nespálil 
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
No a já si odnesl spálenou levou ruku páč jsem ji měl za jízdy z auta venku asi 300km 
Tak včera menší výletík se Smerfem cca 40km (klekl mobil).
Trasa Orlová - Dolní Lutyň - Dětmarovice (EDĚ) - po levém břehu Olše až do Šunychlu - Bohumín - Nová Ves - Skřečoň - Dolní Lutyň - Orlová.
Kousek trasy po nové cyklostezce 6257, která se bude otvírat oficiálně 12.5., ale jen kousek páč moooc cyklo nadšenců. Tož jsme to vzali paralelně vedoucí cestou přímo po břehu Olše a ta je zajímavější - viz foto trasa
Trasa Orlová - Dolní Lutyň - Dětmarovice (EDĚ) - po levém břehu Olše až do Šunychlu - Bohumín - Nová Ves - Skřečoň - Dolní Lutyň - Orlová.
Kousek trasy po nové cyklostezce 6257, která se bude otvírat oficiálně 12.5., ale jen kousek páč moooc cyklo nadšenců. Tož jsme to vzali paralelně vedoucí cestou přímo po břehu Olše a ta je zajímavější - viz foto trasa
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM