Stavitelný podvozek JOM

r.v. 1999-2005
Odpovědět
mara171

Stavitelný podvozek JOM

Příspěvek od mara171 »

Cau, má někdo zkušenost se stavitelný podvozkem JOM...?

viz:
http://www.tuning-in.cz/sportovni-podvo ... do-1m.html

Díky

PoMa
Administrátor

Re: Stavitelný podvozek JOM

Příspěvek od PoMa »

Záleží, co od podvozku očekáváš - jestli funkčnost nebo lacinou možnost auto dostat níž.
JOM je takový levnější kompromis mezi cenou a užitnou hodnotou. Kvality ověřených značek ale neočekávej. Stejně tak nedosáhne jejich životnosti a může se ti stát, že po první zimě ho budeš z auta sundávat a posílat na reklamaci.

mara171

Příspěvek od mara171 »

Máš pravdu, cena za stavitelnej podvozek zhruba 6000,- se mi zdá docela málo, ale je to nová značka a prej se tedka hodně prodavá na všechny koncernový auta od VW. Spíš by mě zajímalo jestli ho třeba má na autě a zkušenosti stím.

sterbitch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sterbitch »

jestli to nemas na denni jezdeni a jen tak na frajereni tak ti to staci....

ja osobne koupil weitec, ktery sice patri taky mezi levnejsi, ale nemuzu si ho vynachvalit, mam ho pomalu uz rok, a prijde mi ze ten podvozek drzi cim dal lepe :)
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

JOM je na trhu už pár let, spíš ho dávají někteří do Ibizy/Cordoby 6K, která je celkem lehká, do 1M je to spíš vyjímka a pokud máš TDI tak bych to snad ani nezkoušel - je moc těžké na toto odpružení a poznal bys to hned na prvním mokru.
Ale jak jsem psal - záleží co od toho očekáváš.

No Michale srovnávat Weitec a JOM je trochu mimo - tam je neskutečný rozdíl

sterbitch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sterbitch »

:) to asi mas urcite pravdu, ale tak aspon má muj nazor na weitec, kdyz se bude treba nejak rozhodovat :))))))))))) ale tak dneska spousta lidi hledi jen na cenu....
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Kdyby si lidi raději připlatili za kvalitu :-) Mrkni se na ebay.de . Mám odtamtud taky tlumiče i s pérama a většina obchodů to určitě pošle i k nám :-)
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

mara171

Příspěvek od mara171 »

Super hned se nato podívám... Diky

Odpovědět