Cyklistická sezóna 2011-2013
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistická sezóna 2011-2012
noo to teda...jako s tim pocitam..vzdycky je treba mit na nejake expedice sebou jidlo nosice..JIMEEE

Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) 
Seat Altea XL 2008 (nyní)
heeeeeeeeeeej já psal o stanu
jídlo koupíme v poslední dedině
karty, dedina... kde je ta divocina?

-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
vezmu Jegra a mame to i s divocinou...

aaaa, az me otrepalo 
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
konecne jsem doskladal ,,zimaka" v tech mrazech se nic nedalo delat..proto jsem rano vyrazil
dnesni ranni vylet celkova trasa 30km, Frydek - Starem Mesto - Baska - Hodonovice - Palkovice - Olesna (2x) - domu....
a taky uz jsem mel prvni letosni karabol, noo spise jsem hodil takovou tlamu na lede a sklouznul jsem az do studene kaluze na Olesne, tak pro zahrati jsem si dal jeste jedno kolecko kolem prehrady..
zde jsem usek ustal, ale bylo to hnusne prejet mostek a za mostek takovy ledovy podraz

to je on, meho srdce zimni sampion..

a zde je to vyj*bane (zradne misto) kde jsem sebou mlasknul, jak jen nejhur si dokazete prestavit, v te kaluzi co je za tim ledovym kluzistem jsem skoncil..nevadi..v pohode vzdyt venku je teplo

dnesni ranni vylet celkova trasa 30km, Frydek - Starem Mesto - Baska - Hodonovice - Palkovice - Olesna (2x) - domu....
a taky uz jsem mel prvni letosni karabol, noo spise jsem hodil takovou tlamu na lede a sklouznul jsem az do studene kaluze na Olesne, tak pro zahrati jsem si dal jeste jedno kolecko kolem prehrady..
zde jsem usek ustal, ale bylo to hnusne prejet mostek a za mostek takovy ledovy podraz

to je on, meho srdce zimni sampion..

a zde je to vyj*bane (zradne misto) kde jsem sebou mlasknul, jak jen nejhur si dokazete prestavit, v te kaluzi co je za tim ledovym kluzistem jsem skoncil..nevadi..v pohode vzdyt venku je teplo

kurňa, vždyť to kolo ti zimou zmodralo 
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Modrá je dobrá...
No hlavně, že jsi neskončil v přehradě. Asi moc nechybělo
No hlavně, že jsi neskončil v přehradě. Asi moc nechybělo
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
joo zapomel jsme pridat mapku i s legendou kde byli porizeny snimky

jj zmodralo...ja mel cumak taky ruzne barevny...a do prehrady moc nechybelo...ale v tom soku mi to bylo jedno..

jj zmodralo...ja mel cumak taky ruzne barevny...a do prehrady moc nechybelo...ale v tom soku mi to bylo jedno..
nebavim se s Tebou...
parada, zavidim Ti jen !!!! Ty sportujes, ja za Tebe drzim po vecerech jinde
:D, abys nevysel ze cviku totiz

parada, zavidim Ti jen !!!! Ty sportujes, ja za Tebe drzim po vecerech jinde
Si mě rozesmál s tím držkopádem, já měl předloni. Člověk si připadá jak blbec, ale nedá s s tím prostě nic dělat. Jinak podle mapy si jel náš okruh.
Ve zdraví se dožít smrti
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes rano jsem vytahnul Specializeda cesty byli vymrzle takze bez kaluzi
trasa (-4°C Frydek) Frydek - Dobra - Skalice - Baska - Hodonovice - Przno - Frydlant n.O. - Nova Ves - Ostravice (Opicarna podle mistnich zdroju -7°C) a zpet...
celkova trasa 54km, zima byla celkem dost, uz pred domem sily dochazely a zacal jsem mrznout..

trasa (-4°C Frydek) Frydek - Dobra - Skalice - Baska - Hodonovice - Przno - Frydlant n.O. - Nova Ves - Ostravice (Opicarna podle mistnich zdroju -7°C) a zpet...
celkova trasa 54km, zima byla celkem dost, uz pred domem sily dochazely a zacal jsem mrznout..

-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
Dnes rano FM (-5°C) vyjezd 06:30
F-M - Staric - Frycovice - Rychaltice - Hukvaldy - Kozlovice - Ticha - Koprivnice - Frenstat p.R. - Trojanovice - Pustevny (dole k lanovce) - Kuncice p.O. - Celadna - Frydlant n.O. - Przno - Hodonovice - Baska - Stare mesto - zpet FM prijezd 11:00
celkova trasa 81km byla celkem dosti zima, tak jsem vyuzival vychazejiciho slunicka a na par mistech jsem zastavil a snazil se ohrat...
par fotecek z Pusteven

F-M - Staric - Frycovice - Rychaltice - Hukvaldy - Kozlovice - Ticha - Koprivnice - Frenstat p.R. - Trojanovice - Pustevny (dole k lanovce) - Kuncice p.O. - Celadna - Frydlant n.O. - Przno - Hodonovice - Baska - Stare mesto - zpet FM prijezd 11:00
celkova trasa 81km byla celkem dosti zima, tak jsem vyuzival vychazejiciho slunicka a na par mistech jsem zastavil a snazil se ohrat...
par fotecek z Pusteven

Pekne
Frajer
Super teda... Ale v te kose bych se nepremluvil..
Já včera a dnes dva kraťoučké okruhy kolem Lískovce. Celkem 14km
Ale nějak se začít musí ne.
Ve zdraví se dožít smrti
Dobry Lubo
Beres vazne taky
a jeste na starem ci uz nejaky novy bajk?
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
to Andy.... tak trosku jsem vypustil lyze, ikdyz me taky dosti bavi, ale ted jsem nebyl 2 zimy..proste kolo je kolo..
to Vojta.... ale ja bych te premluvil, prece nekdy ty termo kalhoty musis vyzkouset...
to Luk.... tak aspon takto, dobryyy
...noo na cem si jel by me taky zajimalo??..ale pokud bys mel noveho bika, tak bys ho asi uz predstavil do clubovych kol.. 
to Vojta.... ale ja bych te premluvil, prece nekdy ty termo kalhoty musis vyzkouset...
to Luk.... tak aspon takto, dobryyy
Tak Vladiku, uz i ja
Reknu, ale ze makacka po tom zimnim cyklo spanku. Na otocku k Lukovi jen. Zaznam trasy pomoci Google - Moje Trasy.

Tak si to dojel
? Dík za návštěvu. Hned mi to nedalo a dal sem 10km trip s lesní vložkou a bylo to super, už se těším na Rychleby.
Ve zdraví se dožít smrti