Bowling Ostrava 27.12.2011 od 17hod.
Re: Bowling Ostrava 27.12.2011 od 17hod.
Ok dej vědět ale i kdyby si jel autem tak mužem jet spolu
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Sice jdu na šichtu ale dorazím.
No tak nevím jestli dorazím ztratil jsem peněženku naštěstí jsem tam měl jenom občanku Musím vyřídit novou
se bojis, ze Ti bez OP nenalijou?
Z toho strach nemám A vůbec už žádný alkohol nechci Hned v úterý tam musím zajít mě když zastaví policie tak chce i občanku na řídičaku mám dlouhé vlasy protože mě nejde poznat že sem to já Ono stejně když přijedu tak mě taky teď nepoznáte A kdoví jestli budu moct chodit
Na úřadě ti dají doklad že jsi ztratil občanku a nová se teprve vyřizuje
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Tak sem se těšil že si zahraju bowling ale vypadá to že si nezahraju no uvidím zítra
Pane řidiči, jaké potřebujete doklady k řízení motorového vozidla?
Jen podotknu, že občanský průkaz mezi nimi není
A jestli ti neodpovídá vzhled na fotce řidičáku, tak je stejně neplatný a k tomu ti nepomůže žáden jiný doklad totožnosti. Takže tak či tak je doba výdeje řidičáku cca 4 týdny.
No snad budeš mít štěstí, u nás je například magistrát uzavřen do 2.1.
Jen podotknu, že občanský průkaz mezi nimi není
A jestli ti neodpovídá vzhled na fotce řidičáku, tak je stejně neplatný a k tomu ti nepomůže žáden jiný doklad totožnosti. Takže tak či tak je doba výdeje řidičáku cca 4 týdny.
No snad budeš mít štěstí, u nás je například magistrát uzavřen do 2.1.
Jj to vím že mi stačí řidičák No uvidím teda zítra co a jak Dám ještě vědět jestli dojedu
Fisi, ja si myslim, ze se nic nestane, kdyz bys musel jednu prislibenou ucast na akci vynechat.
Tož dneska nezapomeňte
bohuzel se nemohu dneska dostavit
rika se to nejak anglicky : no money no funny
rika se to nejak anglicky : no money no funny
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
to asi šetříš na tu A4, co
hmm takže z odvozu nebude nic.....no coment
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
to je zase srandy po ranu... Asi zacnu taky podnikat, at si nasetrim taky na A4
lubo ale my jsme se nejak zatim nedomlouvali, tak nvm proc se vztekas.elpe69 píše:to asi šetříš na tu A4, co
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
No už se Elpe domluvil se mnou, takže odvoz už másterbitch píše:myslim si ze nebudu mit problem dojet... Lubosi muzu te vzit jeslti chces Ale zase ne dlouho do noci, ve stredu rano bych mel mit nejake jednani, tak nejak rozumne do pul noci doma
Jen nevím jak Granad...
Granad.de.bill píše:Přiseru se k michalovi do auta a jedu tež uterek mi vyhovuje narozdíl od středečních srazů. Takže se snad dostavím .
no s Martinem jsme se nedomlouvali, takze i proto nikam nejedu. A Martin je myslim na skokach porad.
jinak ano, napsal jsem to, ale myslel jsem to tak, ze pak jsme se s lubosem nejak konkretne nespojovali jak pojedem atd
jinak ano, napsal jsem to, ale myslel jsem to tak, ze pak jsme se s lubosem nejak konkretne nespojovali jak pojedem atd
nevztekam se, z toho uz jsem vyrostl ja to totiz jaksi predvidal a odvoz lepsi domluvil se spolehlivou osobou
MEN car: Altea FR
Zdravím, snad se dobře bavíte, a má ůčast příště bude pozitivní.Sid.
Díky všem za účast a dobrou zábavu. Těším se na další společné akce