Nesvítí zpátečkové světla
Nesvítí zpátečkové světla
ahoj chlapi, dělali mi novou spojku a dnes jsem si všiml, že mi nesvítí zpátečkové světla, žárovky jsou o.k
(( byl jsem v tom servise dnes a o problému jim řekl, konektor kontrolovali a zapojen je....mám tam jet zítra znovu a podívají se na čidlo. Nemáte někdo nějaký nápad? Čím jíným to může být? Díky

Re: Nesvítí zpátečkové světla
čauky,
měl jsem naprosto totožný problém na Ibize, žárovky a pojistka byli OK a čidlo bylo zapojené... Pokud si nekontroloval pojistky, udělej to!
Pokud máš možnost se dostat pod auto, tak můžeš zkusit odpojit konektor a propojit ty dva kolíčky v konektoru drátkama, pokud bude světlo vzadu svítit, je pokažené čidlo v převodovce (to byl můj případ, otázka asi 500,- i s prací) 
Pokud svítit nebude, buď není ok žárovka, nebo pojistka, nebo (a to je dle mého nejhorší) se někde utrhl/zlomil drát...
měl jsem naprosto totožný problém na Ibize, žárovky a pojistka byli OK a čidlo bylo zapojené... Pokud si nekontroloval pojistky, udělej to!

Pokud svítit nebude, buď není ok žárovka, nebo pojistka, nebo (a to je dle mého nejhorší) se někde utrhl/zlomil drát...
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Sleduj i na Facebooku (dole pod menu

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.