klimatizace-climatronic Toledo II 1,6 SR, 1999
klimatizace-climatronic Toledo II 1,6 SR, 1999
Ahoj chlapi, dnes při jízdě s klimatizací a teplotou nastavenou na 24 stupňů, mi zhasl symbol klimatizace a přestala jít. Když jsem zmáčkl tlačítko klimatizace symbol se rozsvítil, ale okamžitě zhasl. Když jsem auto chcípl a znovu nastartoval, tak klimatizace šla normálně. Po cca 3 km se klimatizace opět vypnula a nešla zase zapnout. Je to způsobeno nedostatkem chladícího média? Mám si ho nechat vyměnit nebo raději nejdřív na diagnostiku? Nebo neměl jste někdo stejný problém? Děkuji.
2x Toledo II, [color=#4040BF]1,6 Sr - 74kW[/color] a [color=#BF0000]1,9 Tdi - 121kW[/color]
Re: klimatizace-climatronic Toledo II 1,6 SR, 1999
a co venkovní teplota?
Dnes venkovní teplota ukazovala 3stupně, zkoušel jsem teplotu přidat i stáhnout, ale stejně nic...
2x Toledo II, [color=#4040BF]1,6 Sr - 74kW[/color] a [color=#BF0000]1,9 Tdi - 121kW[/color]
pod 5 kompresor nespíná 

Vážně? Když jsem jel tam tak klimoška šla celou dobu a jestli teda nespíná pod 5 tak by měla jít na odmlžení okna a to taky nejde...
je to i v návodu, pod 4, nebo 5°C (nejsem si jist) ji prostě nezapneš

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Dobře... Děkuji 

není za co 

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
)

Ahoj, chtel jsem se zeptat, zda je zapnuta klimatizace, pokud mi na displeji sviti jen Auto ( bez vlocky ). Pokud ano, co potom znamena vlocka? Jsem z toho zmaten. Pokud mi sviti auto, mam nastaveno 20 stupnu, venku je v lete 30, chladi mi to vzduch v aute na 20 stupnu? Nebo musi m zmacknout tu vlocku? Diky
Vločka většinou znázornuje teplotu od 4°C a mín.
Pokud ti svítí auto klimatizace automaticky bude udržovat teplotu jakou máš nastavenou
Pokud ti svítí auto klimatizace automaticky bude udržovat teplotu jakou máš nastavenou

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Nono je myšlena vločka na panelu climatronicu, ne na teploměru, kde svítí mezi +5 a -5°C.
Při prvním stisknutí AUTO se automaticky aktivuje i dle potřeby klimakompresor. Není potřeba tisknout jiné tlačítko krom nastavení teploty a climatronic si zajistí správné proudění vzduchu pro dosažení cestovní pohody. Stisknutím vločky se klimakompresor deaktivuje, novým stisknutím aktivuje. Taktéž stisknutí vločky funguje i mimo auto režim, kdy někomu například nesedí rozložení a síla proudění vzduchu. Svítící vločka znázorňuje povolení chodu klimakompresoru. Chod klimakompresoru je blokován i v případě auto, kdy byl chod povolen, ale nejsou-li splněné další podmínky a to venkovní teplota nad +5°C, motor v chodu, motor není přehřátý (blikání červené kontrolky u teploty motoru), dostatečný tlak chladícího média a chod obou sahar (ventilátorů okruhu chlazení motoru).
Při prvním stisknutí AUTO se automaticky aktivuje i dle potřeby klimakompresor. Není potřeba tisknout jiné tlačítko krom nastavení teploty a climatronic si zajistí správné proudění vzduchu pro dosažení cestovní pohody. Stisknutím vločky se klimakompresor deaktivuje, novým stisknutím aktivuje. Taktéž stisknutí vločky funguje i mimo auto režim, kdy někomu například nesedí rozložení a síla proudění vzduchu. Svítící vločka znázorňuje povolení chodu klimakompresoru. Chod klimakompresoru je blokován i v případě auto, kdy byl chod povolen, ale nejsou-li splněné další podmínky a to venkovní teplota nad +5°C, motor v chodu, motor není přehřátý (blikání červené kontrolky u teploty motoru), dostatečný tlak chladícího média a chod obou sahar (ventilátorů okruhu chlazení motoru).