Toledo 1M by Hanny
Re: Toledo 1M by Hanny
Děkuji děkuji.... v průbehu tejdne mi přijede spoiler a blatníky... tak začnu skládat předek potom a snad přes víkend to dodělám 

[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Škoda, že ani z jedné fotky nejde poznat jaká je skutečná barva, pokud bude odpovídat ta zelená té, co je vidět na dveřích u vyfocené stropnice, tak to může vypadat dobře. Chtělo by to reálnější foto, nebo vidět naživo.
Na co ale musím podotknout, je ta ohlá zadní výztuha nárazníku stříklá do barvy (i když bude schovaná, barva mohla být využita v jiných viditelných místech), stejně jako nebyly vyřízlé čelní a zadní sklo. Okolo těsnění skel se to bude za dva roky loupat a celolak příjde vniveč
Neber to jako kritiku tvé snahy, ale nemůžu napsat super, skvělé, vynikající - lakýra tě mohl na dané věci upozornit a celolak mohl být dotažený do detailů, obzvláště, když už jsi měl auto kompletně odstrojené.
Na co ale musím podotknout, je ta ohlá zadní výztuha nárazníku stříklá do barvy (i když bude schovaná, barva mohla být využita v jiných viditelných místech), stejně jako nebyly vyřízlé čelní a zadní sklo. Okolo těsnění skel se to bude za dva roky loupat a celolak příjde vniveč

Ahoj
Pomo samozřejmě i kritika se cenní a aspoň budu pro příště vědět v čem se zlepšit... Je mi 20 roků a něco podobného jsem dělal poprvé
ale na to se nebudu vymlouvat
pro příště se snad zlepším 
Ohledně té výztuhy newím proč to tam stříkal, nemělo to bejt v barvě.
Dále třeba není stříkáno kolem motoru, v domácích podmínkách jaké mám by se mi asi motor blbě vytahoval...
Potřeboval bych poradit od někoho kdo má 1M toledo??? V kufru jsou plasty jeden je podlouhlej dole a další 2 kryjí světla... Ty krycí plasty co jsou na těch světlech jsou přichyceny nahoře nějakou asi plastovou maticí... Nemohl by mi ji někdo vyfotit??? Nejspíš jsem je ztratil někde v garáži a ani za boha je nemohu najít
Dík
Pomo samozřejmě i kritika se cenní a aspoň budu pro příště vědět v čem se zlepšit... Je mi 20 roků a něco podobného jsem dělal poprvé

Ohledně té výztuhy newím proč to tam stříkal, nemělo to bejt v barvě.
Dále třeba není stříkáno kolem motoru, v domácích podmínkách jaké mám by se mi asi motor blbě vytahoval...
Potřeboval bych poradit od někoho kdo má 1M toledo??? V kufru jsou plasty jeden je podlouhlej dole a další 2 kryjí světla... Ty krycí plasty co jsou na těch světlech jsou přichyceny nahoře nějakou asi plastovou maticí... Nemohl by mi ji někdo vyfotit??? Nejspíš jsem je ztratil někde v garáži a ani za boha je nemohu najít

[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Však lakýra ti měl říct co a jak a nelakovat za každou cenu.
Náhledy kde co je ti k večeru můžu poslat.
Jinak když už jsi měl chladičovou stěnu dole, tak motor jde ven už celkem rychle i s převodovkou (visí na třech bodech + poloosy). Stačí motor zavěsit, lechce zazvednout, odšroubovat na silentblocích a couvnout kastli. Zvaž ještě ten motorový prostor, dokud předek neskládáš.
Náhledy kde co je ti k večeru můžu poslat.
Jinak když už jsi měl chladičovou stěnu dole, tak motor jde ven už celkem rychle i s převodovkou (visí na třech bodech + poloosy). Stačí motor zavěsit, lechce zazvednout, odšroubovat na silentblocích a couvnout kastli. Zvaž ještě ten motorový prostor, dokud předek neskládáš.
Jestly budeš tak hodný tak bych ti byl moc vděčný... auto už stojí rozebrané skoro rok takže si člověk toho už moc nepamatuje jak když se skládá zase zpátky za 2 tejdny 
a nějak se mi nedaří spasovat kufr
vrchem to je OK ale spodem je mezera hodně jiná 
ale tak snad se to dneska doladí... za chvilku mizím do školy takže odpoledne zas nic neudělám ale snad po škole mi to vyjde

a nějak se mi nedaří spasovat kufr

ale tak snad se to dneska doladí... za chvilku mizím do školy takže odpoledne zas nic neudělám ale snad po škole mi to vyjde

Caute tak toledo je nahrubo poskladane, zejtra jeste trosku popasujem a hnedka poslu fotky

Uploaded with ImageShack.us

Škoda toho nárazníku, vůbec to nelícuje, pod světly máš moc velké díry a nenavazuje nos (úděl neorigo nárazníku).
Snad jsi dal zpět i výztuhu nárazníku, která chrání a zpevňuje předek (be z ní se bude předek v zatáčkách kroutit).
Jak budeš řešit náhon vzduchu na IC? (bez náhonu budeš mít vyšší teplotu vzduchu = ztráta výkonu).
Jinak tady už vypadá to barevné podání líp, barevná kombinace je hezká
Snad jsi dal zpět i výztuhu nárazníku, která chrání a zpevňuje předek (be z ní se bude předek v zatáčkách kroutit).
Jak budeš řešit náhon vzduchu na IC? (bez náhonu budeš mít vyšší teplotu vzduchu = ztráta výkonu).
Jinak tady už vypadá to barevné podání líp, barevná kombinace je hezká

Dík... Tím náhonem myslíš co??? IC je přímo za tou dírou takže si myslím že vzduch se na něj dostane 
Výztuha je tam taky zpátky... ona jen na té jedné fotce nebyla...
no a to lícováníí je horší no
zvažoval jsem že bych tam do těch mezer dal nějaké těsnění ale nic jsem zatím nenašel 
Ten spoiler se mi líbil ale těma mezerama se mi znechutil...
takže budu muset našetřit na Cupráckej... jenomže ten má strašně moc lidí už 

Výztuha je tam taky zpátky... ona jen na té jedné fotce nebyla...
no a to lícováníí je horší no

Ten spoiler se mi líbil ale těma mezerama se mi znechutil...

Náhonem myslím ten plast, jenž směřuje co největší množství vzduchu na čelní plochu InterCooleru a dosáhlo se tak efektu náporového chlazení.
Jo tohle... No myslel jsem že bych to udělal z laminátu...takovou jak kdyby rouru od té díry v nárazníku až po IC... nasadil bych to na tu díru v nárazníku a potom bych to udělal přesně na IC a k němu by to přišroubovalo??? teda nwm jestly by to tak šlo... ale možná jo ....
No a pokud si Toledo nechám na delší dobu tak bych tam dal IC do nárazníku a trošku to poladil.... Ale mám v plánu už další auto
No a pokud si Toledo nechám na delší dobu tak bych tam dal IC do nárazníku a trošku to poladil.... Ale mám v plánu už další auto

Ještě něco málo přidám 

Krasavec, už to zase vypadá jako auto
btw, Ty ho plánuješ vyměnit?

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Dík
To né.... Toledo bych si nechal na ježdění a už bych do něj asi nesypal nějak extrémně peníze.
Chtěl bych si pořídit Nissan 200sx
Ale ten bych už asi stavěl na srazy 

To né.... Toledo bych si nechal na ježdění a už bych do něj asi nesypal nějak extrémně peníze.
Chtěl bych si pořídit Nissan 200sx

Kucí mám dotaz
mám kitovanej zadní blatník okolo světla
a chtěl bych dát nějakej subáč do kufru
samozřejmě bych plechy zevnitř polepil nějakou antivibrační deskou ale i tak mám strach aby mi ten kit neprasknul???

no, můj lajcký názor je, že pokud to nerozdrbou vibrace způsobené v provozu (díry, kamínky...), tak subáč to určitě nezničí 

)

No já ti nevím
je to možné že to nepraskne ale raději se zeptám abych pak nelakoval zase blatník znova 

normálně kup ten molitan, který to pohltí a dobrý... Sub to sice rozechvěje, ale pochybuju, že tak moc, aby ti to praslo... když vletíš do nějáké díry, dostane to mnohem víc na prdel...
)

Psal jsem ti že jsem prodal OZtka??? 

ne-e, za kolik nakonec?
)