Udělal si ho, byl před 15 minutama viděn jak [censored] opouští v době, kdy já se do ní vracellapip píše:... a nejspíš si udělám vejlet do [censored]![]()
No kdyby jses pořádně díval tak by jsis všiml, že jsem tě spatřil jak jsi z Karviné odjížděl na kruháči za dolama směrem na havířov a ano potom jsem i já tebe viděl směrem z karviné jak ty jsi jel domůPoMa píše:Udělal si ho, byl před 15 minutama viděn jak [censored] opouští v době, kdy já se do ní vracellapip píše:... a nejspíš si udělám vejlet do [censored]![]()
Jim píše:arbeit macht frei
pánové držte mi palečky, asi jsme našli byteček, což by bylo super, ale znamenalo by to naprostý fin utlum všeho
Já ale včera na Havířov nejellapip píše:No kdyby jses pořádně díval tak by jsis všiml, že jsem tě spatřil jak jsi z Karviné odjížděl na kruháči za dolama směrem na havířov a ano potom jsem i já tebe viděl směrem z karviné jak ty jsi jel domůPoMa píše:Udělal si ho, byl před 15 minutama viděn jak [censored] opouští v době, kdy já se do ní vracellapip píše:... a nejspíš si udělám vejlet do [censored]![]()
"naprostý" mám chápat i akce? To snad nee! Ale byteček přejuJim píše:.. ale znamenalo by to naprostý fin utlum všeho