Koberec
Re: Koberec
Nový objednat jde, ale cena vábná není. Raději koupit použitý, občas někdo mění interiér z šedého na černý a pak je šedý k mání za hubičku. Pokud nemyslíš jen ten malý kobereček pod nohy (výměnný) - těch je mraky šitých na míru za pár korun, jen si vybrat prodejce.
Díky a můžeš mi dat tady nějaky link na ten koberec ten blbec co to měl předemnou v zadu vyřezal ten koberec a hledal kde mu tam teče a pak to nějak zaletoval nebo svařil no nic jiného mi nezbyvalo než ho vyhodit.Mimochodem teklo to přes tapec a u spolujezdce přes kabiňak.Časem bych chtěl měnit i ten tapec na stropě co je po kuřákovy taky IN.Díky moc
Seat toledo 1.9tdi 66kw rotačka rv.2004 ALH
A nebo kdyby to někdo četl a měl na prodej za tu hubičku tak beru d.mohylak@seznam.cz tel.733398701 Ostrava-Zábřeh DÍK
Zkus sledovat aukční portály aukro.cz, allegro.pl nebo i různá fóra, kde se vyskytují majitelé Toled II. V neposlední řadě je v Ostravě i Lykona (i když né s nejlepšími referencemi) a pak autoburza v polských Gliwicích, nebo autodíly z demontů u Bielsko-Biala. Celý koberec na podlahu se dá pořídit do tisícovky (ale i za míň, i víc)
Díky za tip v té liconě jsem se byl už podívat ale ptal jsem se tam jen na motor měly jen 81kw.Zkusím googlit