když už se to tady vytahuje, tak se taky pochlubím, bohužel ty časy kdy jsem skoro denně jezdil na kole jsou pryč, no snad teď zase začnem
Služebně starší ale věkově mladší:
Tohle kolo jsem si vybral dávno na 14té narozeniny, a bo jsem byl mladý a hloupý začal už tenkrát tuning-přední 3kolečko 28/38/48 jsem nechal vyměnit za favo 42/52 zubů-no sice se v 70 dalo ještě pořád šlapat normálně, ale min rychlost byla cca 13km/h čili některé kopce=vraždááááááááá

, pak přišli nejtenčí možné slicky a hurá jezdit po silnicích Pv okresu, horší to bylo až se začalo jezdit s partou na cyklodovči, to už bylo neudržitelné a tak tuším v 2004 přišla modernizace-z5 na 3kolečko, dopředu odpružená vidlice, dozadu nosič a arsenal komplet na vození věci a trekové pláště-v téhle konfiguraci jsme podnikli 2 cyklodovolené v Švýcarsku což dodnes považuji za nejhezčí zážitky

jako perličku cyklotunnigu bych uvedl otáčkoměr

, bere signál z kliky a za výpočet správného obvodu jsem obdržel 1z hvězdičkou z Fyziky

foto již s letošním narozeninovým dárkem od Lucky normálním tachem od Sigmy(je dobře vidět jak to jde dopředu)
a druhý stroj zase příště