Tak ve stínu to šlo, sedět v autě na slunci už nikoliv. Díky těm, co dorazili - 7 aut v tomto letním čase je taky hezký počet.
Další sraz bude 10.8.2011, pokud se nedohodnem na jiném termínu.
Čau kluci měli by jste zajem se podívat na sraz do Hranic na Moravě??? Napadlo mě to proto že by jsme se mohly poznat a pokecat aji s klukama z Olomoucka???
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Možnosti tu jsou. Napiš něco bližšího k tomu.
Před měsícem jsme byli v ZOO u Zlína, na mikuláše přímo v Hranicích. Na podzim jedem na Slovensko, takže pokud to bude stát zato, tak proč ne?
Zatím nic bližšího k tomu nemám ptal jsem se jen jestli by jste byly ochotni dojet až do Hranic.... myslím tím prostě sraz třeba na 2 hodinky pokecat v místním stop shopu nebo někde u Alberta.... stejně jak to děláte vy v OV ale prostě v Hranicích aby se tam sjeli i lidi z okolí HR a popřípadě olomoučáci.... akorát nevím kde mám napsat lidem z Olomouce... na Seat foru mají nějaké téma založené ale už nějakej ten měsíc tam nikdo nepsal
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Přes týden na dvě hoďky je to krapet z ruky, navíc je momentálně čas dovolených a tak to na nic většího nevypadá. Můžeš zkusit dát nějaký termín a místo (založ v Clubových akcích třeba srazy Olomoucko) a uvidíš jestli bude zájem. Sraz pak přidáme i do událostí na Facebook.