A já bych posunul umyvadlo o těch X cm doprava, pak by ti seděl výřez na odpad (napojení odpadu flexi hadicí, baterie na hadicích už je) i vystředění zrcadla a ladilo by to oku o to víc. To je ale jen můj postřeh.
jsem zitra v Ostravě na přijmačkách, kdyby měl někdo volnější den mužeme dát společnej oběd třeba kdyžtak jsem na founu, ale během dne se připojim přez mobil a zkouknu to tady
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
zavolam ti, v tu dobu jdu do zubare, tak potom ti brknu, jeslti bys treba nedojel do Orlove ? Splasil bych treba i Martina (granada) a muzem spichnout obed
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Možná jste si všimli, že na cestách přibylo včera policistů - začala preventivní předprázdninová akce. A nejen u nás, ale i v okolních státech. Nevím jak u nás, ale u našich sousedů je zaměřená i na cyklisty (a dost jich už i chytli pod vlivem a udělili stejně tvrdé tresty jako za volantem).
Jinak některým již začly letní prázdniny a dovolené. Takže těm, co začalo již dovolenkové cestování přeji šťasnou cestu, příjemnou dovolenou a bezstarostný návrat.
Ty kontroly sedí , hl.v SK tam ich bolo - včera návrat po týden sl.cestě. Můj další poznatek z cest vSK , krom stavu silnic je , že je to zem pro Seaty asi zaslíbená , nebod jsem jich tam viděl jezdit opravdu hodně hl. v Košicích . Měl jsem pocit , že víc jich jezdí snad jen ve Espanol
tak decent projeto na kole, připevněny otcovi dálkovky na pathe, umyt matin yaris, vyvezeny skříně ze starýho babiččina bytu, u druhé babi posekaná tráva, takže do sprchy a na zasloužené pivo